DAHA KİMLERİ UÇAKTAN ATACAKLAR

Son günlerde yaşananlara bakıyorum’da acınacak durumda olanları görüyor ve ibretle izlenecek  bir iktidar yönetim biçimine şahit olmaktayız.Var olan bir gerçek vardır ya, hani biri gidiciyse, çok saldırgan tavır sergiler derler. Yolcudur. ABBAS ,bağlasan DURMAZ misali !! Bu ülkenin bir gerçegi vardır. Kabul etsenizde etmesenizde, yukarıya çıksanız’da kendinizi aşağıya atsanızda!! Durum yine’de değişmeyecektir. Yüzyıllardır;  Mezopotamya’dan günümüze kadar bu ülkede […]

Yayınlama: 22.03.2021
A+
A-

Son günlerde yaşananlara bakıyorum’da acınacak durumda olanları görüyor ve ibretle izlenecek  bir iktidar yönetim biçimine şahit olmaktayız.Var olan bir gerçek vardır ya, hani biri gidiciyse, çok saldırgan tavır sergiler derler.

Yolcudur. ABBAS ,bağlasan DURMAZ misali !!

Bu ülkenin bir gerçegi vardır. Kabul etsenizde etmesenizde, yukarıya çıksanız’da kendinizi aşağıya atsanızda!! Durum yine’de değişmeyecektir.

Yüzyıllardır;  Mezopotamya’dan günümüze kadar bu ülkede yaşayan KÜRT HALKI vardır bu gerçegi gözardı edemezsiniz.

Şimdi bakalım!

Adaylar kendisi hakkında gereken başvurularını yaptıktan sonraki süreç, Yüksek Seçim Kurulundadır. Adaylık için yeterliliği olup olmadığına karar YSK’nındır. Sonrası; YSK kişiye seçilme hakkı veriyor ve Halk adayını seçiyor. Burada suç unsuru olan nedir?

Sonra seçilen kişi konuşmasından dolayı veya katıldığı bir yürüyüş’den dolayı, Halkın oyu ile seçilen kişilerin Milletvekilligini düşüreceksin.

Oyla kazanmadığını, oyunla zapt ettigin belediyelere kayyum atayacaksın, Belediye Başkanlarını ve meclis üyelerini hakkında yargılanma sonuçlanmadan tutuklatacaksın… 

Eeee bahane’de hazır zaten. Eee bunlar Terörist… 

İspat edilmişmi?  Hayır.

Çünkü küçük yavru Bahçeli söyledi, uzun babası onayladı. Akıllı adam lafını akılsıza söyletirmiş. Şimdide HDP’ye kapatma davası açtırma talimatı vererek, küçük  ortağına jest yapmak istiyorlar.

Peki HDP kaç yıldır Parlemento’da bu güne kadar Aklınız nerdeydi?  Bu güne kadar PKK ile bağı yoktu’da bu gün’mü vardır. Bunlar hepsi bahane; Halkın Oyuyla yenemediginiz bu gücü oyunla yenmeye çalışıyorsunuz.

Ama yenemezsiniz!!

Çünkü ??

Gidicisiniz.

Mualefet ne yapıyor ?? Ağzını açmış bakıyor…

Bakmayın bütün mualefet korkmadan yılmadan cesurca mücadele için üstüne gitmelidir

Aksi halde hepiniz aynı oyunlara maruz kalacağınızı unutmayın.

Gelin bunu biraz mizahlaştıralım.

Uçakta: Bir Türk Bir Yunan Bir Rus Bir Fransız Yolculuk yapıyorlar. Bakıyorlar’ki uçak arızalanıyor.

Ağırlığı azaltmak için diyorlar Fransızı aşağı atalım atıyorlar. Arıza devam edince bu kez Rus’u atalım diyorlar. Rus’u atıyorlar. Sonuç aynı olunca, bu sefer Yunan’ı atalım diyorlar o zaman Yunan dönüyor ve Türk’e diyor’ki, biz  yanlış yaptık. Niye diye sorunca, biz Fransız’la Rus’u atmamalıydık birleşmeliydik. Bizi parçalayıp tek tek yok ettikler. Benden sonra sıra sende diyor.

Evet!!

Mualefet’in beyleri Bayanları, Bu halkın iradesine ve oylarına sahip çıkmalısınız renk’ten ötesi fikirlere saygı duymayan, Hak ve Özgürlükleri bilmeyen bir iktidarla karşı karşıyasınız…

Sizlere’de sıra gelmemesini istiyorsanız, yapılan haksızlıklara sessiz kalmamalısınız. Haklı Mücadelenin yeri zamanı dili dini ve ırkı olmaz, haklı mücadele esastır…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.