“Fikirleri daima yaşanacak ve yaşatılacaktır”

Kanlı, “Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in “Sadece Türkiye’nin birliği, huzuru ve güvenliği için değil, bütün Türk Dünyasının istiklali için de verdiği mücadele asla unutulamaz.” dedi.

“Fikirleri daima yaşanacak ve yaşatılacaktır”
Yayınlama: 04.04.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Başbuğ’umuz Alparslan Türkeş’in “Sadece Türkiye’nin birliği, huzuru ve güvenliği için değil, bütün Türk Dünyasının istiklali için de verdiği mücadele asla unutulamaz.” dedi.

YUSUF KANLI’DAN 4 NİSAN MESAJI…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, 4 Nisan 1997’de hayatını kaybeden MHP’nin Kurucu Lideri Alparslan Türkeş’in vefatının yıl dönümü münasebetiyle mesaj yayımladı. Kanlı, Türk devlet ve toplum hayatında derin izler bırakan Türkeş’i özlemle ve saygıyla andıklarını söyledi.

“BÜYÜK BİR DEVLET VE SİYASET ADAMI”

Başkan Yusuf Kanlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş, Türk Milleti’nin bağrından çıkan, Türk Milleti’nin değerlerini ve hassasiyetlerini özümsemiş ve bunları hayatına yansıtmış büyük bir devlet ve siyaset adamıdır. O’nun sadece Türkiye’nin birliği, huzuru ve güvenliği için değil, bütün Türk Dünyasının istiklali için de verdiği mücadele asla unutulamaz.”

“İKİ EMANETİ: MHP VE ÜLKÜ OCAKLARI”

“Başbuğumuz Alparslan Türkeş Adana’mızda kurduğu Milliyetçi Hareket Partisi ile siyasi alanda ülkemiz, milletimiz için var olma mücadelesi verirken diğer büyük emaneti olan Ülkü Ocakları ile de Türk gençliğini yetiştirmek suretiyle geleceğimizi inşa etmenin çabası içinde olmuştur. Bu iki kutlu ocak cihan durdukça duracak; Türkiye’nin burçlarında istikrar, istikbal ve huzur için yanmaya ve aydınlatmaya devam edecektir.”

“FİKİRLERİ DAİMA YAŞANACAK VE YAŞATILACAK”

“Türkeş vatan demektir, bayrak demektir, demokrasi ve hukuk demektir, emperyalizme karşı mücadele demektir, Türkeş Türkiye ve Türk Dünyası demektir! O’nun bıraktığı bayrak Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde emin ve ehil ellerdedir; emanetleri zirvede taşınmaya, fikirleri daima yaşanmaya ve yaşatılmaya devam edecektir.”

“SAYGIYLA ANIYORUM, RUHLARI ŞAD OLSUN!”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, mesajını şöyle tamamladı:

“Bu duygu ve düşüncelerle, aramızdan ayrılışının 27. yıl dönümünde Milliyetçi Hareket Partimizin Kurucu Lideri Başbuğumuz Merhum Alparslan Türkeş’i ve bu vesileyle tüm dava arkadaşlarını, ülkü erlerini, şehitlerimizi minnetle ve saygıyla anıyorum. Ruhları şad olsun!”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.