İmzalar tamamsa,perşembe günü neden bekleniyor

CHP’de Bir değişim talebi ile harekete geçen parti içerisindeki bazı dinamikler esen kurultay rüzgarı ile ,farkında olmadan bazı mihrakların oyunlarına alet oluyor gibi… Altı ok ilkeleri büyük önem arzettiği halde,bu ilkelere sahip çıkılması gerekir’ken,birilerinin talimatıyla,gündemin değiştirilmesi için günlerdir yandaş medya’da bazı sözüm onlara,efendim gazeteci siyaset bilimcileri,bilim adamı araştırmacı görüntüsüyle CHP’le yatıp CHP’le kalkıyorlar. Onlar yatıp […]

Yayınlama: 31.07.2018
A+
A-

CHP’de Bir değişim talebi ile harekete geçen parti içerisindeki bazı dinamikler esen kurultay rüzgarı ile ,farkında olmadan bazı mihrakların oyunlarına alet oluyor gibi…

Altı ok ilkeleri büyük önem arzettiği halde,bu ilkelere sahip çıkılması gerekir’ken,birilerinin talimatıyla,gündemin değiştirilmesi için günlerdir yandaş medya’da bazı sözüm onlara,efendim gazeteci siyaset bilimcileri,bilim adamı araştırmacı görüntüsüyle CHP’le yatıp CHP’le kalkıyorlar.

Onlar yatıp kalkabilir.Peki bu partiye gönül vermiş,nice cevahirler,yurtseverler gerçek partinin ilkelerine inanmış olanlar,neden bu oyunlara alet oluyor,bunları anlamakta zorlanıyorum.

Böl parçala yönet mantığından bu halk çok çekti.Oyuna gelmek derin yapının ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değildir.

Tek rakip olarak görülen CHP üzerinde bilinçli olarak,karabulut çöktürülmeye çalışılıyor.CHP Oyunlara alet edilecek bir parti değildir.Bu oyunlara alet olanlar,partinin ilkelerini çiğneyenlerdir.

Her şeyin bir yeri ve zamanı vardır.Evet partinin üst kademesinde aksaklıklar yokmudur?Elbette vardır.Partide şu an bilinçli olarak bir genel başkan sorunu yaratılmaya çalışılıyor.

Oysa şu an,bizim meselemiz Kılıçdaroğlu,İnce meselesi değildir.Önümüzde yerel seçimler süreci yaklaşıyor.Yerel seçimlere hazırlanılması gerekirken,çıkarılan bu kurultay tamtamları nedendir?

Kurultay olacaksa bir an önce olmalıdır.Parti günlerdir bir imza meselesi ile zaman kaybediyor.24 Haziran Seçimlerinin üzerinden günler geçti.Yapılması gereken sorunlara çözüm,proje üretmek yerine,parti günlerini kurultay meselesi ile geçirmeye devam ediyor. Bir parti’de kurultaya gidilmenin yöntemi belirlidir.Tüzük ne diyorsa o uygulanmak zorundadır.

Efendim şu kadar imza toplandi,yok bu kadar imza toplandı.Topladıysanız verin kardeşim imzaları.Neden sürümceme devam ediyor.Genel başkan Kılıçdaroğlu bir açıklamasında,600 imzayı getirin kurultay kararı alacağım demişti.

600 yüzün üzerinde imza toplandığı söyleniyor.Neden toplanan imza tutanakları şu ana kadar teslim edilmedi.Şu anda imzaların açıklanması için,illaki Perşembe günü bekleniyor.Partiliyim diyen hiçbir kimsenin partilileri bu kadar germeye hakkı olmaması gerekir.

Yok hala ısrarcı bir şekilde,partinin ve halkın değerlerini kendi bireysel hırs ve menfatleri doğrultusunda kullanmak isteyerek,insanları kamplara bölmek istiyorlarsa,bu tutum ve davranış işbirlikcilerin ve derin yapının işine ,ekmeğine yağ sürmekten başka bir şey değildir.Gerçi bu tutum içerisinde olanları,gerçek partililer,parti örgütü ve partinin delegasyonu elbette çok iyi tanıdığına inanıyorum.Yanlış yapanlar,yaptıkları yanlışların sonucuna’da katlanmak zorundadır.

Ne yapılırsa yapılsın,Türkiye cumhuriyetinin temel kurucusu olan CHP’yi bölmeye koca çınarı yıkmaya güçleri yetmiyecektir.Sorun varsa sorunun çözüm yeri partinin organları ve parti içerisidir.Yok öyle otel odalarında pazarlık yapılarak,çeşitli vaatlerle notör taahhütnamesi yapanlar,eger samimiseler bir an önce imzalarını teslim etmeli ve tüzük gereği yeterli sayıları varsa,derhal kurultay kararı alınarak sonuca ulaşılmalıdır.Ne olacaksa bir an önce yapılmalıdır.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.