Yine Güvercin uçacak gibi

Çukurova ilçesinin ilk kurucu Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, yapılacak olan 2019 yerel seçimlerine partisi tarafindan aday gosterilmeyince partisinden istifa etti. Adana’da vatandaslar tarafindan kendisine yapilan yogun istek ve talepleri degerlendiren Yıldıray Arıkan’da tekrar bir yarış icerisine girecege benziyor. Ancak bu yarışa kalkışır’ken, bir bolen olmamak adına calışmalarıni ince eleyip sık dokumayı tercih ediyor.Araştırmalarina devam eden […]

Yayınlama: 09.02.2019
A+
A-

Çukurova ilçesinin ilk kurucu Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, yapılacak olan 2019 yerel seçimlerine partisi tarafindan aday gosterilmeyince partisinden istifa etti.

Adana’da vatandaslar tarafindan kendisine yapilan yogun istek ve talepleri degerlendiren Yıldıray Arıkan’da tekrar bir yarış icerisine girecege benziyor.
Ancak bu yarışa kalkışır’ken, bir bolen olmamak adına calışmalarıni ince eleyip sık dokumayı tercih ediyor.Araştırmalarina devam eden Yıldıray Arıkan olumlu sonucu bulduktan sonra,DSP’den Çukurova belediye başkan adayı olacağı kamuoyunda konuşuluyor.
DSP ulkenin bir cok yerinde oldugu gibi,Adanada’da cok yakında açıklanacak süpriz isimlerle çekim merkezi olacaga benziyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.