ABP Genel Başkan Yalçın milletin meclisi kavga yeri değil

Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, Milletin meclisi kavga edilecek yer değil milletin sorunlarının çözüleceği yerdir dedi.

ABP Genel Başkan Yalçın milletin meclisi kavga yeri değil
Yayınlama: 07.12.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Anadolu Birliği Partisi (ABP) Genel Başkanı Bedri Yalçın, bütçe görüşmeleri sırasında Türkiye Büyük Millet Meclisinde çıkan ve bir milletvekilinin hastaneye kaldırıldığı kavgaya tepki göstererek, “Milletin meclisi kavga edilecek yer değil milletin sorunlarının çözüleceği yerdir” dedi.

TBMM’de AK Parti ve İYİ Partili milletvekilleri arasından çıkan kavgayla ilgili açıklamalarda bulunan ABP Genel Başkanı Bedri Yalçın, “Milletin meclisinde bütçe görüşmeleri sırasında milletvekilleri arasında çıkan kavgada İYİ Parti Trabzon Milletvekili Aydın Örs’ün yaralandığını ve hastaneye kaldırıldığını öğrendik. Milletvekiline geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. İnşallah bir an önce sağlığına kavuşur” dedi.

Vekillerin arasında yaşanan bu kavgayı asla tasvip etmediklerini ifade eden Yalçın, “Ülkemizin her alanda zor bir dönemden geçtiği günlerde bu kavga milletvekillerine hiç yakışmadı. Vatandaşı temsilen mecliste olan vekilleri vatandaşların sorunlarını çözmek yerine kendi aralarında bu şekilde kavga ederse ülke olarak hiçbir zaman bir arpa boyu yol gidemeyiz. Milletin meclisi kavga yeri değil, sorunları çözme yeridir. Milletin sesi olacak insanlara bu tür işlerle adlarının anılması da oldukça üzücüdür. İnşallah Türkiye Büyük Millet Meclisinde bu tür kavgalar bir daha yaşanmaz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.