Adana Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “CE-E VET” Projesi için Portekiz’de!

Adana Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2021-1-RO01-KA220-VET-000032984 no.lu “CE-E VET Circular economy and entrepreneurship to boost VET students’ employability and resilience” isimli Erasmus+ projesinin 11 – 15 Temmuz tarihlerinde Portekiz’in Santarém şehrinde yapılan öğretmen eğitimi faaliyetine katıldı.
 Tarih: 25-07-2022 20:39:50
Adana Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “CE-E VET” Projesi için Portekiz’de!

İLKGÜN HABER - Adana Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi “CE-E VET” Projesi için Portekiz’de...
Romanya Ulusal Ajansı tarafından kabul edilen ve okulumuzun ortağı olduğu 2021-1-RO01-KA220-VET-000032984 no.lu “CE-E VET Circular economy and entrepreneurship to boost VET students’ employability and resilience” isimli Erasmus+ projesinin 11 – 15 Temmuz tarihlerinde Portekiz’in Santarém şehrinde yapılan öğretmen eğitimi faaliyetine katıldık.

Etkinlik, proje ortağımız “Politécnico De Santarém” üniversitesi tarafından organize edildi ve okulumuzla birlikte toplantıya İtalya, İspanya, Polonya ve Romanya’dan ortaklar da katıldı. Etkinlik süresince sirküler ekonomi, yeşil beceriler, girişimcilik ve sürdürülebilir stratejilerin mesleki eğitime entegrasyonu gibi konularda sunumlar yapıldı.
Okulumuz İngilizce öğretmeni Fatma Akdeniz de katılımcılara “ICT Tools and Non - Formal Education Method (BİT Araçları ve Yaygın Eğitim Metodu)” üzerine eğitim vermiştir. Etkinlikte ayrıca projenin kabul edilişinden bu zamana kadar yapılan iş ve işlemler hakkında bilgi verildi. Bundan sonra yapılacak olan faaliyetler hakkında fikir alışverişi yapıldı. Santarém Belediyesi ziyaret edildi ve projemiz tanıtıldı.
Projemiz kapsamında öğrencilerimizin iş pazarına uygun, ayrıca çevreye duyarlı beceriler geliştirmesi hedeflenmektedir. 

  Bu haber 8642 defa okunmuştur.   Editör: Yusuf Kahraman   Kaynak: https://ilkgunhaber.com
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  FACEBOOK YORUM
Yorum
  DİĞER Egitim Haberleri
HABER ARŞİVİ
GAZETEMİZ
BİZİ TAKİP EDİN
  • YUKARI