ADD Edremit Şube Başkanı Yüksel Eker, Tekrar aday olmayacağım

Atatürkçü Düşünce Derneği Edremit Şube Başkanı Yüksel Eker 19 Şubat tarihinde yapılacak olan 14. Olağan genel kurulunda tekrar aday olmayacağını açıkladı.

Yayınlama: 01.02.2023
A+
A-
İLKGÜN HABER – Atatürkçü Düşünce Derneği Edremit Şube Başkanı Yüksel Eker 19 Şubat tarihinde yapılacak olan 14. Olağan genel kurulunda tekrar aday olmayacağını açıkladı.
 
15 senedir aktif olarak 3 dönem Başkanlık, 2 dönem Başkan Yardımcılığı ve 1 dönem Sayman olarak görev yapan Eker görevi gençlere teslim etmek istediğini ifade etti.
 
Gençlerin önünün açılması gerektiğini söyleyen Başkan yıllarca genç üyeler kaydettiğini, onları yetiştirdiğini ve artık görevi onlara teslim etmek gerektiğini söyledi.
 
Eker, Edremit’te çok büyük projelere imzalar attıklarını belirterek; Edremit’te Atatürkçü Düşünce Derneğinin haftanın 7 günü bir okul gibi faaliyet gösterdiğini, zaman içerisinde büyük sıkıntılar çekmelerine rağmen yılmadan çalıştıklarını ve üniversite öğrencilerine burs vermeye de devam ettiklerini söyledi.
 
Yüksel Eker yaptığı açıklamanın devamında “Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte çıtayı çok yukarılara koyduk,
Fakat inanıyorum ki yeni yönetime seçilecek arkadaşlarımızında daha çok çalışarak çıtayı daha da yukarılara taşıyacaklarına eminim. Seçilecek olan yeni yönetime tam destek vereceğiz ve takipçileri olacağız, Derneğimizin bir neferi olarak şahsım olarak çalışmaya devam edeceğim. Farklı dönemlerde benimle birlikte çalışan tüm yönetim kurulu arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. 14. Olağan Genel kurulumuzun başarılı bir şekilde geçmesi dileklerimle hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.