Afet Bölgesine “Bolu Konteyner Kenti” Kuruldu

Afetzedeler için Bolu Valiliği öncülüğünde; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak afet bölgesinde bir “Bolu Konteyner Kenti” oluşturuldu.

Afet Bölgesine “Bolu Konteyner Kenti” Kuruldu
Yayınlama: 14.02.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Sokakta kalan afetzedeler için Bolu Valiliği öncülüğünde; Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ve Bolu Karma ve Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü olarak afet bölgesinde bir “Bolu Konteyner Kenti” oluşturuldu.

Başoğlu Kablo, afetzedeleri soğuktan korumak üzere oluşturulan çadır kente bir adet konteyner bağışı yaptı. Yaşanılan üzücü depremin ilk gününden itibaren çeşitli yardımları afet bölgesine ulaştırmak üzere çalışmalar yürüten Başoğlu Kablo’dan birçok personel gönüllü olarak deprem bölgesine giderek arama, kurtarma ve dağıtım çalışmalarına yardımcı oldu.

Elim afet sonucu hayatını kaybeden vatandaşlarımıza rahmet, yaralılara acil şifa ve geride kalanlara sabır dileyen Başoğlu Kablo Yönetim Kurulu, ilerleyen süreçlerde de depremin tüm halkımızda açtığı yaraları sarmak için tüm sanayi ve ticaret oluşumları ile birlikte iyileştirme çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.