Aladağ’dan değişim için büyük destek

CHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayhan Barut, bayramda da hiç boş durmadı, kent merkezinin dışında Aladağ ilçesine de çıkarma yaptı.

Aladağ’dan değişim için büyük destek
Yayınlama: 24.04.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayhan Barut, bayramda da hiç boş durmadı, kent merkezinin dışında Aladağ ilçesine de çıkarma yaptı. Aladağ’da bugüne dek hiç görülmemiş biçimde büyük ilgiyle karşılaşan Barut ve CHP heyeti, kent merkezinin yanı sıra yayla ve köylerde halkla buluştu, değişim için büyük destek gördü.

DAHA ÖNCE GÖRÜLMEMİŞ BİR İLGİYLE KARŞILAŞTILAR

Ramazan Bayramı’nda Aladağ ilçelerinde yurttaşlarla bayramlaşıp kucaklaşan CHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayhan Barut’a, Milletvekili Adayı Sadullah Kısacık ile CHP İlçe Başkanı Zeki Erkan, DEVA Partisi İlçe Başkanı Ahmet Ballı ve Millet İttifakı’nı oluşturan partililer eşlik etti. Sabahın erken saatlerinde CHP İlçe Başkanlığı’nda partililer ve Aladağlı yurttaşlarla bayramlaşan Ayhan Barut ve beraberindeki heyet, önce kent merkezinde esnaf ve yurttaşlarla buluşup bayramlaştı, Millet İttifakı için destek istedi. Başpınar ve Akpınar’da halkla bir araya gelen Ayhan Barut, Sadullah Kısacık ve Millet İttifakı bileşenleri, Aladağ’da daha önce hiç görülmemiş biçimde büyük ilgiyle karşılaştı.

“KİMSEYİ MAHÇUP ETMEYECEĞİZ”

Meydan Yaylası’ndan sonra, Ceritler, Kökez Soğukoluk, Kıcak, Büyüksofulu, Gerdibi ve Posyağbasan köylerine giden CHP heyeti, üretici köylüler, hayvancılık ve ormancılık işi yapan yurttaşlar, esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Sabahtan gece yarısına dek çalıştıkları bölgede Aladağlılar’ın büyük ilgisiyle moral bulup Millet İttifakı ve Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na verilen destekle sevinç yaşayan CHP Heyeti, gösterilen ilgiye teşekkür edip kimseyi mahçup etmeyeceklerini bildirdi.

“HERKES ARTIK GÜN YÜZÜ GÖRECEK”

Kent merkezi, kırsal bölgeler, ova köyleri ve yayla demeden her yerde halkın derdiyle dertlendiklerine dikkat çeken CHP Adana Milletvekili ve Adayı Ayhan Barut, şunları kaydetti:
“Ülkemizin ve Adana’nın olduğu gibi Aladağ’ın da her derdini, yol, ulaşım, geçim ve işsizlik sorununu çözmek için halkçı projelerimizle iktidara yürüyoruz. Aladağlı çiftçimizin, arıcılık, hayvancılık ve ormancılıkla geçinen köylülerimizin, siftahsız dükkan kapatan esnafımızın çok sorunu var. Tarımsal üretimde maliyetler bel büküyor, kriz içindeki ekonomi nedeniyle Aladağlı hemşehrilerimiz de çile çekiyor. Tüm sorunları biliyor, çözüm için geliyoruz. Şunu herkesin anlaması şart; Türkiye, Adana ve Aladağ sahipsiz değildir. Biz varız. Türkiye’nin sigortası CHP ve Millet İttifakı olarak Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında ülkemizin aydınlık bir geleceğe kavuşması için geliyoruz. Artık gösterilen bu ilgiyle ve verilen destekle kesin, Türkiye’nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu olacak. 15 Mayıs sabahında ülkemiz rahat bir nefes alacak, üretici köylülerimizden esnafımıza, çiftçimizden besicimize herkes gün yüzü görecek.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.