Aravi, Ögretmenler Gününüz Kutlu Olsun

Memleket Partisi Çukurova İlçe Başkanı Murat Aravi, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak öğretmenler gününü kutladı.

Yayınlama: 24.11.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Memleket Partisi Çukurova İlçe Başkanı Murat Aravi, 24 Kasım Öğretmenler günü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak öğretmenler gününü kutladı.

Aravi mesajında şunları söyledi: İnsanlık tarihi boyunca fikri olarak ,ahlaki olarak, insana faydalı olmak adına hayatın her alanında gelişme sağlanan adımlar hep bir ögretici sayesinde olmuştur….Ögretmenler kendilerinden daha iyi nesiller yetişmesi gayretinde olan yegane degerlerdir.Her bilgiyi ,dogruyu zihinlerimize özenle işleyen ,sabır göstererek her zorlukta sabretmeyi ögreten degerli ögretmenim,ögretmenler ! 
Her koşul altında bana doğru olmayı, iyinin yanında yer almayı ve her insanı sevmem gerektiği öğrettiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Baş Ögretmenimiz Atatürk ün dediği gibi
” Herkesin kendine göre bir zevki vardır. Kimi bahçe ile meşgul olmak, güzel çiçekler yetiştirmek ister. Bazı insanlar da adam yetiştirmekten hoşlanır.”

“Ülkemizi gerçek hedefe, gerçek mutluluğa kavuşturmak için iki orduya ihtiyaç vardır: Biri vatanımızı kurtaran asker ordusu, diğeri ulusumuzun geleceğini yoğuran irfan (bilim, kültür) ordusudur.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.