Asla umutsuz olmayacağız, asla yılmayacağız!

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Asla umutsuz olmayacağız ve yılmayacağız. Devlet ve Millet olarak elele, omuz omuza vererek yaralarımızı sarmaya başladık ve sarmaya devam edeceğiz

Asla umutsuz olmayacağız, asla yılmayacağız!
Yayınlama: 26.02.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Adana Milletvekili Ayşe Sibel Ersoy ve İl Divan Kurulu Üyeleriyle beraber, İmamoğlu İlçe Başkanlığı, İmamoğlu Ülkü Ocakları ve MHP KAÇEP Yönetimince deprem şehitleri için
düzenlenen mevlit programına katıldı.

“Asla umutsuz olmayacağız ve yılmayacağız. Devlet ve Millet olarak elele, omuz omuza vererek yaralarımızı sarmaya başladık ve sarmaya devam edeceğiz.

Yaşanan bu felaketlerden ve sonuçlarından çıkardığımız ders ile, yıkılan ne varsa yeniden yapmaya başlayacağız. Yolumuz uzun, meşakkatli ve çetin. Devlet ve Millet olarak inançla, sabırla, azimle birlik beraberlik içerisinde bu sıkıntılı günleri tek vücüt olarak aşacağız. Bunu başaracağımıza inanıyoruz ve başaracağız.”
Programdan sonra açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, bu büyük ve yıkıcı deprem nedeniyle oluşan yaraların sarılmasında MHP teşkilatlarının, Ülkü Ocakları’nın, MHP’li belediyelerin ilk günden itibaren AFAD’ın organizasyonu kapsamında yürütülen çalışmalarda aktif olarak yer aldıklarını ve bunun devam ettiğini bildirdi.
“Asla umutsuz olmayacağız”
Başkan Yusuf Kanlı devamla, “Asla umutsuz olmayacağız ve yılmayacağız. Devlet ve Millet olarak elele, omuz omuza vererek yaralarımızı sarmaya başladık ve sarmaya devam edeceğiz. Yaşanan bu felaketlerden ve sonuçlarından çıkardığımız ders ile, yıkılan ne varsa yeniden yapmaya başlayacağız. Yolumuz uzun, meşakkatli ve çetin. Devlet ve Millet olarak inançla, sabırla, azimle birlik beraberlik içerisinde bu sıkıntılı günleri tek vücüt olarak aşacağız. Bunu başaracağımıza inanıyoruz ve başaracağız.” mesajını verdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.