Barut, Kalıcı saat uygulamasından vazgeçin

CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesi mağdur eden kalıcı saat uygulamasından vazgeçilmesi için iktidarı göreve çağırdı.

Barut, Kalıcı saat uygulamasından vazgeçin
Yayınlama: 06.11.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, herkesi mağdur eden kalıcı saat uygulamasından vazgeçilmesi için iktidarı göreve çağırdı.

Sorunun büyüyerek sürdüğünü, iktidarın ise çözüm üretmediğini belirten Barut, yanlışta ısrar edilmemesini isteyerek, “Bu akıl almaz uygulamadan özellikle öğrencilerimiz başta olmak üzere, aileler ve erken saatte mesaiye başlayanlar olumsuz etkileniyor. Gece yarısı yollara düşen öğrencilerimizin can güvenliği ve sağlığı risk altında” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda söz alan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, “AKP iktidarı gelişmiş dünya ile ülkemiz arasında derin uçurumlara yol açtı, memleketimizi karanlıkta bıraktı. Şimdi yine dünya ülkeleriyle Türkiye arasında çok ciddi saat farkları oluştu. Ucube bir durum olan kalıcı yaz saati uygulamasının enerji tüketiminde tasarruf sağlamadığı açık” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.