BAŞKAN ULUDAĞ 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINDA İŞÇİLERLE KAHVALTI YAPTI

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “1 Mayıs İşçi Bayramı” vesilesiyle Sarıçam Belediyesi Şantiye Hizmet Binasında düzenlenen kahvaltı programında işçilerle bir araya geldi.

BAŞKAN ULUDAĞ 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINDA İŞÇİLERLE KAHVALTI YAPTI
Yayınlama: 02.05.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “1 Mayıs İşçi Bayramı” vesilesiyle Sarıçam Belediyesi Şantiye Hizmet Binasında düzenlenen kahvaltı programında işçilerle bir araya geldi.

Sarıçam Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve saha personelinin de hazır bulunduğu kahvaltıda işçilerle birlikte kahvaltı yapan Başkan Uludağ, burada kısa bir konuşma yaptı. Konuşmasında  “Sarıçam’ın hizmetkârları, büyük ailemizin vazgeçilmez üyeleri, her biri birbirinden kıymetli mesai ve yol arkadaşlarım” diye söze başlayan Başkan Uludağ, çalışanlarının büyük özveri ve samimi gayretlerinden dolayı, duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

“EMEĞİN KUTSİYETİ, ALIN TERİNİN KIYMETİ EN BÜYÜK ÖNCELİĞİMİZDİR”
 

Emeğin kutsiyetinin, alın terinin kıymetinin her zaman kendileri için büyük öncelik olduğuna vurgu yapan Başkan Uludağ konuşmasında şu ifadelere yer verdi “ Bugün 1 Mayıs. Tüm çalışanlarımız başta olmak üzere, emeğin kutsiyetini alın terinin kıymetini her zaman önemseyen biri olarak, bugün sizlerle bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Bizler Sarıçam Belediyesi olarak, büyük bir aileyiz ve bu ailenin her biri birbirinden kıymetli birer ferdi olarak, sizlerin işinizi sahiplenerek, özgüvenle, samimi bir şekilde, Sarıçam’a hizmet için gayretkeş tutumunuz bugünü bizler için ayrı bir anlamlı kılmaktadır.  Bu vesile ile organize ettiğimiz programda sabahın bu erken saatinde birlikte olduğum siz değerli yol arkadaşlarım başta olmak üzere, tüm çalışanların bayramını 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum.”

 
 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.