ÇAKALLI KÖYÜ 2. İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Çakallı Köyü’nde köylüler ve mahalle muhtarının bu yıl 2’ncisini organize ettiği iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

ÇAKALLI KÖYÜ 2. İFTAR PROGRAMINA YOĞUN İLGİ
Yayınlama: 13.04.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana’nın Karaisalı ilçesine bağlı Çakallı Köyü’nde köylüler ve mahalle muhtarının bu yıl 2’ncisini organize ettiği iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Karaisalı ilçe Kaymakamı Mert Kumcu, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve Karaisalı İlçe Müftüsü Veysel Büyük’ün katıldığı iftar programı Kur’an-ı Kerim tilavetinin sunulması ve dua edilmesiyle başladı, ardından ezanın okunmasıyla birlikte oruçlar açıldı.
“HEPİMİZİN DULARI KABUL OLSUN”
Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Hepinizin duaları kabul, ibadetleri makbul olsun. Allah bir daha acı günler göstermesin. Nice Ramazanlarda, çok daha güzel ortamlarda buluşmak dileğiyle hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

“ZOR ZAMANLARIN ÜSTESİNDE GELİRİZ”
Karaisalı ilçe Kaymakamı Mert Kumcu, bu yıl ramazanı, Kahramanmaraş merkezli depremlerden dolayı hüzünlü karşıladıklarını da belirterek, “Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralılara acil şifalar diliyorum. Ancak bu büyük depremin ardından çok güzel bir dayanışma örneğini sergilendi. Bu tür olaylarda dayanışma göstermek, bizim insanımızın en büyük hasletlerinden biridir. Depremde yardımlaşmayı, dayanışmayı en üst düzeyde sergiledik. Bu özelliklerimizi yaşattığımız müddetçe zor zamanların hep üstesinden geliriz inşallah.”şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.