Çocuklarımız ve gençlerimiz umut kaynağımız!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pek çok ülkenin nüfusundan fazla olan ilk ve orta öğretime başlayan 19 milyon çocuk ve gencin milletimiz için sevinç ve umut kaynağı olduğunu söyledi.

Çocuklarımız ve gençlerimiz umut kaynağımız!
Yayınlama: 14.09.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, pek çok ülkenin nüfusundan fazla olan ilk ve orta öğretime başlayan 19 milyon çocuk ve gencin milletimiz için sevinç ve umut kaynağı olduğunu söyledi.

Yeni egitim, öğretim döneminin başlaması münasebetiyle mesaj yayımlayan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bu yeni dönemde yaklaşık 19 milyon evladımız ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitime başladı. Pek çok ülkenin nüfusundan daha fazla olan bu kadar büyük genç bir nüfus, kuşkusuz Türk düşmanlarını korkuturken, milletimiz için, dost ve kardeş ülkeler için ise sevinç ve umut kaynağı olmaktadır ifadesini kullandı.

Diplomasi, savunma, ekonomi…

Başkan Avcı, şöyle devam etti :Türkiye Cumhuriyeti milli menfaatlerimizin en kararlı ve gür sesle ifade edildiği diplomaside, dünyanın gıpta ettiği milli savunma hamlelerimizde, yeni destanlar yazılan terörle mücadelede, nice iri ekonomileri gölgede bırakan iktisadi sahadaki büyümede göz kamaştıran bir dönemi yaşıyor. İnanıyoruz ki Türk eğitim sistemi de hak ve
hakkaniyet yolunda yürüyen, öğrenen, araştıran, soruşturan, milli ve manevi değerlerimizle yükselmeyi ilke edinen yeni nesilleri inşa edecektir; etmelidir. 

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ifadeleriyle,Eğitim ve öğretim hayatı bir milletin geleceğini aydınlatan meşale, ilim ve irfan yolunu açan, akıl ve ahlak yordamını gösteren kaynaktır.Biliyoruz ki bilgi en büyük güçtür. Umut ediyor ve
diliyoruz ki elde edilecek bu güç, ülkemize yeni çağların kapılarını aralasın, milletimizin birliğine, dirliğine, huzur ve refahına yeni pencereler açsın. Bu duygu ve düşüncelerle yeni eğitim, öğretim döneminin ülkemize, öğrencilerimize, velilerimize, eğitim kadromuza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.