Disk Emekli-Sen Çukurova Şubesinde üye katılım töreni düzenlendi

Disk Emekli-Sen Çukurova Şubesi binasında düzenlenen bir törenle 25 Emekli vatandaş sendika’ya üye kaydını yaptırdı.

Disk Emekli-Sen Çukurova Şubesinde üye katılım töreni düzenlendi
Yayınlama: 09.12.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Disk Emekli-Sen Çukurova Şubesi binasında düzenlenen bir törenle 25 Emekli vatandaş sendika’ya üye kaydını yaptırdı.

Üye kayıt töreninde bir konuşma yapan Başkan Zeliha Divarcı, Bu gün üye kayıt töreninde öncelikle aramızda bulunan ve Milletvekil adayı olan Yükel Karaaslan’a ve kayıt yaptıran tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.Aramıza hoş geldiniz. Sizinle birlikte emeklilerin haklı mucadelesinde omuz omuza vereceğimize inanıyorum dedi. Sendika’da 500 üyelerinin bulunduğunu açıklayan Başkan Divarcı, İnanıyorum yakın zamanda üye sayımız daha’da artacaktır. Emekli Sen olarak daha yasal sütatülerimizin tam anlamıyla bitmediğini,genel merkezimiz ve tüm arkadaşlarımızın mücadelesiyle engelin yakın zamanda aşılacağını açıkladı.

Emekli Sen’e üye kaydını yaptıran CHP Milletvekili Adayı Yüksel Karaaslan Ülkemizde iktidarı kuracak güçte olan emeklilerin, dağınık olmasından yakınarak, seçimlerde emeklilerin güçlü bir şekilde CHP iktidarına destek olmasını istedi.

Yapılan konuşmaların ardından emekli vatandaşlar sendikaya üye kayıtlarını yaptılar. Kayıt sonrası orada hazır bulunan emekliler hatıra fotorafı çekildikten sonra dağıldılar.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.