Doğankent Çayır Mera Parkı Açılıyor

İLKGÜN HABER – Yüreğir halkına yeni yaşam alanları oluşturmaya devam eden Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya yeni bir park daha kazandırıyor. Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçenin daha yeşil, temiz ve modern bir görünüme kavuşması için projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yüreğir Belediyesi’nce 20 bin metrekare alanda yapımı tamamlanan Doğankent […]

Doğankent Çayır Mera Parkı Açılıyor
Yayınlama: 10.05.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Yüreğir halkına yeni yaşam alanları oluşturmaya devam eden Yüreğir
Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, Adana’ya yeni bir park daha kazandırıyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, ilçenin daha yeşil, temiz ve modern bir görünüme kavuşması için projelerini bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Yüreğir Belediyesi’nce 20 bin metrekare alanda yapımı tamamlanan Doğankent Çayır Mera Parkı, 11 Mayıs Perşembe günü saat 17.30’da düzenlenecek törenle hizmete açılacak. Açılışa AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile AK Parti Adana Milletvekilleri katılacak.

“Gelin bu sevinci birlikte yaşayalım” diyen Başkan Kocaispir, tüm vatandaşları Doğankent Çayır Mera Parkı’nın açılışına davet etti. Başkan Kocaispir, “Yüreğir’imizde vatandaşlarımızın aileleri ile hoşça vakit geçirebilecekleri, nefes alabilecekleri, çocuklarımızın özgürce koşup oynayacağı parklarımızın ve yeşil alanlarımızın sayılarını söz verdiğimiz gibi artırıyoruz.

11 Mayıs Perşembe günü saat 17.30’da gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm hemşehrilerimi davet ediyorum.
Parkımız şehrimize, Yüreğir’e hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.