Eğitim alanında önemli işbirliği

Çukurova Belediyesi; özel Birkent ve Özel Altıneller Okulları ile ayrı ayrı protokol imzalayarak, personel çocuklarının bu eğitim kurumlarından indirimli yararlanmasını imza altına aldı.

Yayınlama: 01.01.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediyesi; özel Birkent ve Özel Altıneller Okulları ile ayrı ayrı protokol imzalayarak, personel çocuklarının bu eğitim kurumlarından indirimli yararlanmasını imza altına aldı. Protokole göre Birkent Okulları ortaokul ve lise için yüzde 15, Altıneller okulları ise tüm okul ve kurslar için yüzde 10 indirim yapmayı taahhüt etti.

Çukurova Belediyesi eğitim alanındaki işbirliklerine iki önemli halka daha ekledi. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Özel Birkent ve Özel Altıneller Okulları yöneticileri ile eğitim alanında işbirliğini öngören protokolü imzaladı. Buna göre Çukurova Belediyesi personeli her iki okula çocuklarını kaydettirmeleri durumunda özel indirimlerden yararlanacaklar.

Başkan Soner Çetin ve Birkent Eğitim Kurumları yetkilisi Vedat Can Şahin ile imzalanan protokol uyarınca ortaokul ve liseye yeni kayıt yaptıracak öğrenciler için liste fiyatı üzerinden yüzde 15 indirim uygulanacak. Ayrıca belediye birimlerinden belirlenecek 5, 6, 7 ve 8’inci sınıflardan birer öğrenciye ücretsiz eğitim verilecek.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Altıneller Okulları ile yapılan protokolü ise okul yetkilileri Eyüp Karcı ve Ersen Geçioğlu ile imza altına alındı. Anaokulundan liseye kadar tüm eğitim aşamalarını kapsayan protokole göre Altıneller Okullarına kayıt yaptıranlar yüzde 10 indirimden yararlanacaklar.

Altıneller Okullarıyla yapılan protokol gruba bağlı Uzay Kolejini de kapsayacak.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, eğitim ve sağlık kuruluşları ile zaman zaman işbirlikleri yaptıklarını ve bunları protokolle imza altına aldıklarını belirterek, “Bu tür işbirliklerini çok önemsiyoruz. Yaptığımız protokoller Adana’nın seçkin eğitim kurumlarından personelimiz çocuklarının indirimli yararlanmasını öngörüyor. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.