Feke Belediye Başkanı Ahmet SEL’den Anlamlı Seçim Armağanı

İLKGÜN HABER – Feke’de MHP ve Cumhur İttifakının oyunun artırılmasında Teşkilatlarla birlikte büyük emeği olan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Feke’de Cumhur İttifakının oy oranını %68,89’a çıkararak büyük başarı elde ettiler. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, başarılı seçim sonucundan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi: […]

Feke Belediye Başkanı Ahmet SEL’den Anlamlı Seçim Armağanı
Yayınlama: 01.06.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Feke’de MHP ve Cumhur İttifakının oyunun artırılmasında Teşkilatlarla birlikte büyük emeği olan Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci turunda Feke’de Cumhur İttifakının oy oranını %68,89’a çıkararak büyük başarı elde ettiler. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, başarılı seçim sonucundan sonra yaptığı teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

“İstiklal ve güvenliğimiz, iç barış ve huzur ortamımız ,istiklal ve istikbal hedeflerimiz sandıkta mümtaz ve müessir bir iradeyle müdafaa edilmiş, hamdolsun ülkemizin önü ardına kadar açılmış, Farsak çocukları, Torosların yiğitleri devletinin ve milletinin yanında dimdik durmuştur. Bu seçimi demokrasi şölenine çevirip Türkiye Cumhuriyetinin demokrasi inancını tüm dünyaya gösteren 85 milyon vatandaşımıza ve Fekeli hemşerilerimize teşekkürü bir borç bilirim.

Bu demokrasi zaferini, beklenmedik bir şekilde aramızdan ayrılan inanmış bir ülkücü, mümtaz bir dava adamı her şeyden önce bizler için bulunmaz bir dost, abi rahmetli MHP Kozan İlçe Başkanımız Nihat ATLI’ya armağan etmekten şeref duyarım dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.