Her şey Daha Yeşil Bir Çukurova Üniversitesi İçin…

İLKGÜN HABER – Çukurova Üniversitesi Yönetimi, insanı kendine hayran bırakan manzarasıyla doğal bir park alanı olan kampüsü daha da yeşil hale getirmek ve korumak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda kafeler arasındaki bölgede 500 adet mazı fidanı toprakla buluşturuldu. Yeşil alan çalışmalarını yakından takip eden Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, kafeler arasındaki bölgede […]

Yayınlama: 14.12.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Üniversitesi Yönetimi, insanı kendine hayran bırakan manzarasıyla doğal bir park alanı olan kampüsü daha da yeşil hale getirmek ve korumak için çalışmalara hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda kafeler arasındaki bölgede 500 adet mazı fidanı toprakla buluşturuldu.

Yeşil alan çalışmalarını yakından takip eden Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, kafeler arasındaki bölgede gerçekleşen fidan dikimine bizzat katılarak akademik/idari personel ve öğrencilerle birlikte mazıları toprakla buluşturdu.

Rektör Prof. Dr. Tuncel, Yeşil Alan Çalışmalarını Denetledi

Prof. Dr. Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlter Ünlükaplan, Prof. Dr. Neslihan Boyan, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz ve daire başkanları ile birlikte yeşil alan çalışmalarının devam ettiği bölgeyi de gezerek incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, kampüs alanının daha fazla yeşille donatılmasına ve mevcuttaki yeşil alanların korunmasına büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Tüm projelerimizde yeşil alanlarımızın korunması ve çoğaltılması konusuna ayrı bir önem göstererek yeşil alan miktarımızın fazlalaştırılması hedefindeyiz. Kampüs alanımızın daha da yeşil olması için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.