Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan Bağımsız Adaylığını Açıkladı

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan Bağımsız Adaylığını Açıkladı
Yayınlama: 30.01.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan Bağımsız Adaylığını Açıkladı.

İki dönemdir Milliyetçi Hareket Partisi’nden aday olarak seçmenin karşısına çıkan ve 2019 yılındaki seçimlerde yüzde 70 gibi rekor oy alarak başkanlık koltuğuna oturan Aslan, önümüzde ki Mart ayında gerçekleştirilecek seçimlerde partisi tarafından aday gösterilmemişti. Çeşitli anket şirketlerinin ilçede yaptığı araştırmalarda yüzde 70 oranında yeniden tercih edilen Başkan Aslan vatandaşlardan gelen yoğun talepler üzerine bağımsız olarak aday olma kararı aldığını sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptığı açıklamada; Kıymetli hemşehrilerim, bilindiği üzere 31 Mart 2024 tarihinde ülkemizde yerel seçimler gerçekleştirilecek. Yerel seçimlerde, bu güzel Karaisalı’mızda daha yaşanabilir bir gelecek için yola devam etmeye karar verdiğimi sizlere duyurmak istiyorum. Uzun bir süredir üzerinde düşündüğüm, ilçemizin geleceğine yapacağımız olumlu katkılara inandığım ve özellikle sizlerden gelen talepler doğrultusunda böyle bir adım atmaya karar verdim. Bu onurlu göreve devam etmek için Karaisalı Belediye Başkanlığına bağımsız adaylığımı resmi olarak açıklıyorum.” dedi.

Cumhur İttifakı’na Desteğimizi Sürdüreceğiz

Başkan Aslan konuşmasının devamında; Bizler vatanını, milletini, bayrağını seven milliyetçi bireyleriz. Oluşan şartlar gereği belediye başkanlığı seçimlerinde bağımsız adaylığımızı açıklasakta, büyükşehir belediyesi ve meclis üyeliği seçimlerinde Cumhur İttifakı’na desteğimizi sürdüreceğiz.

Çıktığım bu yolda sizlerin güvenini ve desteğini almak, benim için en kıymetli olanıdır. Tamamladığımız projelere yenilerini ekleyip, yarım kalan projelerimizi ise tamamlamak adına sizlerle beraber el ele daha güzel Karaisalı inşa edebilmek adına çalışacağımıza yürekten inanıyorum. Bu kutlu yolda yanımda olmanızı ve desteklerinizi bekliyor, hepinize sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Kendimizi önce cenabı Allah’a sonra sizlere emanet ediyor, ‘Hep Beraber Karaisalı’da Hizmete Devam’ diyoruz” şeklinde açıklama gerçekleştirdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.