Anadolu Emekliler Derneğinin Üyeleri Yemekte Buluştu

Anadolu Emekliler Derneği Adana’nın Yüreğir ilçesinde bulunan “Seyhan Gücü  Tesislerinde” düzenlemiş olduğu dayanışma gecesi muhteşem geçti.

Yayınlama: 18.04.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Anadolu Emekliler Derneği Adana’nın Yüreğir ilçesi Seyhan mahallesinde bulunan “Seyhan Gücü  Tesislerinde” düzenlemiş olduğu dayanışma gecesi muhteşem geçti.

Yapılan etkinliğe katılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar orada bulunan misafirler tarafından ilgiyle karşılandı.

Karalar burada yapmış olduğu kısa bir konuşmasında, Etkinlikte emeği geçen Dernek Başkanı Mustafa Kökesmer’e, yönetimine ve tüm üyelerine teşekkür ederek yapmış oldukları çalışmalardan dolayı kendilerini kutladıklarını ve bu arada diğer bir emekli derneğinin’de Pazar günü yapılacak olan kongresinde yarış içerisinde olan tüm adaylara başarılar dileyerek herkese aynı mesafede olduğunu açıkladı.

Derneğin Genel Başkanı Mustafa Kökesmer ise yaptığı konuşmasında tüm katılımcılara teşekkür ederek gündem ve dernek çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kökesmer; ülkemizde yakın zamanda gerçekleşen yerel seçim sonucunda alınan sonuçları ülkenin her yerinde karanfil çiçeklerinin açmasıyla, bir bayram havası yaşandığını, ikincisi Ramazan bayramını huzur içerisinde geçirmenin mutluluğunu yaşadık, bu gün ise siz dost ve üyelerimizle birlikte, bu dayanışma gecemizde bizimle birlikte olduğunuz için bu bizim için üçüncü bayramdır ifadelerini kullandı.

Yoğun bir katılımın sağlandığı Adanadolu Emekliler derneğinin dayanışma yemeğine katılan partilerin temsicileri, dernek üyeleri ve sivil toplum örgüt temsilcileri gönüllerince eğlenerek, müzik eşliğinde gecenin tadını çıkardılar.

Haber: Yusuf Kahraman

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.