Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Ülkenin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere yönelik kent çalışmalarını,Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşlarla bir araya gelerek seçim hazırlıklarını sürdürüyorlar.

Yayınlama: 25.03.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlere yönelik kent çalışmalarını, Türkiye’nin dört bir yanında yurttaşlarla bir araya gelerek seçim hazırlıklarını sürdürüyorlar. 

CHP Genel Başkan Özel Danışmanı Recep Cengiz, Adana’da yapılan koordinasyon toplantısına katılarak burada, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun özellikle kadınlar ve genç çiftçilere yönelik yazmış olduğu bir mektup’ta; kırsal kesimdeki kadınlar ve genç çiftçilerin primlerini (sigorta primlerini) ödeyeceklerini ve emekli olmalarını sağlayacakları açıklamasına değindi.

CHP Genel Başkan Özel Danışmanı Recep Cengiz, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine yönelik çalışmalara destek amacıyla,  Çankırı, Çorum, Amasya, Sivas, Erzincan, Bayburt, Adana durağında yurttaşlarla bir araya gelerek,toplantılarda Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı seçilmesi takdirde hayata geçireceği vaatleri tek tek anlattı.  

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.