Kılıçdaroğlu, Sandığa gidin ve Türkiyenin kaderini değiştirin

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı. Açılış töreninde yaptığı konuşmada; “Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Ve hep beraber Türkiye’ye demokrasiyi getireceksiniz. Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin” dedi.

Kılıçdaroğlu, Sandığa gidin ve Türkiyenin kaderini değiştirin
Yayınlama: 13.11.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Çukurova’da; “Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Ve hep beraber Türkiye’ye demokrasiyi getireceksiniz. Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Adana’da; Çukurova Belediyesi’nin toplu açılış törenine katıldı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in de katıldığı törende kısa bir konuşma yapan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Burada çok değerli bir sanatçımız var. Biliyorum sizler o sanatçıyı dinlemek istiyorsunuz. Çok kısa bir konuşma yapacağım.  Sizden sadece bir şey istiyorum. Sandık gelecek, sandığa gideceksiniz ve oy kullanacaksınız. ‘Bugün gitmesem de olur, oy kullanmasam da olur’ sakın demeyin. Sandığa gidin, oyunuzu kullanın. Her bir oyunuzun demokrasi açısından çok ama çok yararı var. Oy kullandığınız zaman demokrasi gelecek. Oy kullandığımız zaman güzellik gelecek. Oy kullandığınız zaman kadın-erkek eşitliği gelecek. Oy kullandığınız zaman temiz bir çevre gelecek. Oy kullandığınız zaman güçler ayrılığı ilkesi gelecek. Oy kullandığınız zaman özgürce tweet atabileceksiniz. Oy kullandığınız zaman özgürce eleştirebileceksiniz. Ve oy kullandığınız zaman Türkiye’de Cumhuriyet tarihine,sizler  altın harflerle, bir sonucu yazdıracaksınız.

Ve hep beraber Türkiye’ye demokrasiyi getireceksiniz. Sakın ola ki, seçim sırasında, ‘Bu sefer de gitmeyeyim, oy kullanmayayım’ demeyin. Sandığa gidin ve Türkiye’nin kaderini değiştirin.”

Konuşmaların ardından; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin; 14 projenin temelini attı, 23 projenin de toplu açılışını yaptı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.