LÖSEV GÖNÜLLÜLERİ BİZİM GÖZBEBEĞİMİZDİR!

LÖSEV, lösemili ve kanser hastasına umut olurken, sağlıklı, mutlu yarınlar için el ele, birlikte çalıştığı gönüllüleri de unutmadı. ‘Dünya Gönüllüler Günü’ kapsamında gönüllüleriyle birlikte Adana Park Zirve Zaimoğlu’nda düzenlenen Gönüllü Çalıştayında buluştu.

Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – LÖSEV, lösemili ve kanser hastasına umut olurken, sağlıklı, mutlu yarınlar için el ele, birlikte çalıştığı gönüllüleri de unutmadı. ‘Dünya Gönüllüler Günü’ kapsamında gönüllüleriyle birlikte Adana Park Zirve Zaimoğlu’nda düzenlenen Gönüllü Çalıştayında buluştu.

LÖSEV, 25 yıldır Türkiye genelinde 67 binden fazla lösemi kanser hastasına ve ailelerine maddi- manevi destekler iletirken çocukları yaşama bağlıyor. Bu denli önemli ve kutsal görevi, bir sivil toplum kuruluşu olarak, tamamen gönüllü kişiler ve hayırsever Türk halkının destekleri ile gerçekleştiriyor. Bu anlamlı çabalar lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukların yüzünde birer gülümseme, tedavilerinde hızlı ilerlemeler olarak yansıyor. Her yıl 5 Aralık, gönüllü çalışmaları ve faydalarını duyurmak, gönüllülük bilincini arttırmak amacıyla Dünya Gönüllüler Günü olarak kutlanıyor. LÖSEV tarafından bu yıl Dünya Gönüllüler Günü kapsamından Adana Park Zirve Zaimoğlu’nda düzenlenen Gönüllü Çalıştayına 150 LÖSEV gönüllüsü katıldı.

Gönüllüler gün boyu düzenlenen canlı müzik ve etkinlikleri ile keyifli dakikalar geçirirdi. LÖSEV Adana Genel
Koordinatörü Betül Özgüven ise çalıştayda yaptığı konuşmada gönüllülere teşekkürlerini dile getirerek. ‘‘ Kampanyalarımızda sesimizi duyurmak için bizlere destek veriyorsunuz.

Kuru gıda, oyuncak, kıyafet kampanyaları düzenleyerek, çocuk ve yetişkin hastalarımızın bir yandan sağlıkları
ile mücadele ederken bir yandan maddi imkansızlıklar ile mücadelerinde onların yanında oluyorsunuz. Tüm bu süreçlerimiz devam ederken, çocuklarımız ve yetişkin hastalarımız için sunduğumuz, eğitim, etkinlik vb. tüm faaliyetlerimizde yanımızda hep sizler vardınız. Bugün itibariyle LÖSEV ‘e gönüllü 6 milyon insandan bahsediyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz” Dedi.
LÖSEV’de Herkesin Yapabileceği Bir Şeyler Mutlaka Var!
Türkiye genelinde 6 milyondan fazla gönüllüsüyle en çok gönüllü üyeye sahip STK olan LÖSEV herkesi gönüllü olmaya davet ediyor. İlkokuldan üniversiteye kurumlardan emeklilere kadar LÖSEV’de herkesin lösemi ve kanser ile mücadele eden çocukları yaşama bağlamak için yapabileceği bir şeyler var. LÖSEV, destek olmak isteyen her yaştan gönüllü için farklı projeler sunuyor. LÖSEV’e gönüllü olmak çok kolay. www.losev.org.tr adresinden gönüllü kayıt formu doldurulabileceği gibi 0312 447 0660 numaralı telefondan da kayıt olunabiliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.