M1 ADANA AVM 19 Mayıs etkinlikleri

M1 Adana AVM’nin geleneksel 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bu yıl da zengin ve anlamlı içeriği ile Adanalılardan büyük ilgi gördü.

Yayınlama: 24.05.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – M1 Adana AVM’nin geleneksel 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri bu yıl da zengin ve anlamlı içeriği ile Adanalılardan büyük ilgi gördü.  Alışveriş merkezinin açık ve kapalı alanlarında gün boyunca düzenlenen renkli etkinliklerde sevilen milli marşlarımızın seslendirildiği Bando konseri günün en çok ilgi gören etkinliği oldu.

    M1 Adana Alışveriş Merkezi’nin, açıldığı günden bu yana düzenlediği geleneksel  “ 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ,Gençlik ve Spor Bayramı  ” etkinlikleri  bu yıl da zengin ve renkli içeriği ile en anlamlı milli bayramlarımızdan olan bu günün yıldönümünde ziyaretçilerden büyük beğeni ve takdir aldı.

Alışveriş merkezinin açık hava ve kapalı alanlarında gün boyunca düzenlenen etkinliklerde Milli Marşlarımız ve birçok sevilen şarkıların seslendirildiği Bando gösterisi günün en çok ilgi gören aktivitesi oldu. Gün boyunca Gelen tüm ziyaretçilere Türk Bayrağı dağıtıldı. Ahmet Kuvvetli Konseri yanında Adana’daki bir çok liseden katılan  genç öğrencilerin  oluşturdukları müzik grupları sahnede yer alarak sahnede yeteneklerini sergiledi.Çocuk Atölyelerinde çocukların Atatürk Rozeti çalışmaları yanında İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi’nin öğrencilerinin Resim Sergisi günün ilgi çeken etkinliklerinden biri oldu.

   M1 Adana AVM Müdürü Yalçın Öz : “ M1 Adana AVM olarak her yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma , Gençlik ve Spor Bayramı’nda  Ulu önderimiz Atatürk’ün liderliğinde bu gün üzerinde yaşadığımız toprakları ve Türkiye Cumhuriyet’ini bize kazandıran en önemli ve ilk adım olan Atatürk’ün Samsun’a çıkışının  yıldönümünü  anmak, bu önemli günde gerçekleştirdiğimiz  anlamlı etkinlikleri Adanalılar ile paylaşmak geleneğimiz oldu.     Bu yıl yine Adana’da güzel bir etkinliğe imza attık.  Etkinliklerimize ilgi gösteren coşkuyla katılan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.  “ dedi. 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.