Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretlerine devam ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve yönetimi Salbaş mahallesi, Kabasakal mahallesi, Karahan mahallesi, Yenimahalle ve civar mahallelerde esnaf ve muhtarlık ziyaretleri gerçekleştirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretlerine devam ediyor
Yayınlama: 06.12.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Milliyetçi Hareket Partisi Çukurova İlçe Teşkilatı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve yönetimi Salbaş mahallesi,Kabasakal mahallesi,Karahan mahallesi   Yenimahalle ve civar mahallelerde esnaf ve muhtarlık ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çukurova ilçesi sınırlarındaki her mahalleye gitmeye her vatandaşla kucaklaşmaya çalışan ilçe teşkilatı enerjisiyle göz doldurdu. Salbaş ve diğer mahallelerdeki esnaflar MHP Çukurova İlçe Başkanı Hasan Öztuğ ve yönetimini samimiyetle karşıladı. “Esnaflarımızla kucaklaşıp saygıdeğer Genel Başkanımızın selamlarını ilettik, esnaflarımız kıymetlimizdir” diyen ilçe başkanı 2023 seçimleri öncesi Cumhur İttifakı vurgusu yaptı.

Hatırlanıp ziyaret edilmekten mutluluk duyan esnaflar MHP Çukurova teşkilatı ile güzel görüntüler verdiler. “Çalınmadık kapı sıkılmadık el bırakmayacağız.” parolası ile yola çıkan Hasan Öztuğ ve yönetimi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.