Pozantı Belediyenden Eskikonacık halkına sosyal ve kültürel alan

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye olarak yol ve kaldırım yapmanın dışında Eskikonacık halkına sosyal ve kültürel alan yaratmaya çalışıyor.

Yayınlama: 01.02.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye olarak yol ve kaldırım yapmanın dışında ‘ilçesini nasıl tanıtır, halkının sosyal hayatına nasıl etki eder’ diye düşünen nadir belediye başkanları arasında yer alıyor.

İlçeye bağlı Eskikonacık Mahallesinde bulunan ve yıllar önce kapanarak atıl vaziyette bulunan köy okulunun tahsisini alan Başkan Çay, yapacakları çevre düzenlemesi ve tadilatlar sonrasında vatandaşın sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacakları bir yer haline getireceklerini dile getirerek şunları söyledi;

YOK, OLMAYA YÜZ TUTMUŞ ESERLERİ YENİDEN DEĞERLENDİRİYORUZ

“Yapacağımız tadilat çalışmaları ve çevre düzenlemeleri ile halkımızın sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacakları bir güzellik ortaya koyacağız. Bu fotoğrafları bir kenara koyarsanız, bittikten sonra ortaya çıkaracağımız güzelliklerin farkını daha yakından hissedeceksiniz. Biz yok olmaya yüz tutmuş eserleri akıllı dokunuşlarla yaşama değer hale getiriyoruz. İlkokul dönüşümünü Yukarı Belemedik Köyümüzde gerçekleştirdik.

Şimdi sırada Eskikonacık Mahallesi var. Üretken Belediyecilikte fark oluşturmaya devam ediyoruz. Talimatım doğrultusunda bahçe çevre temizliği ve düzenlemesine başlayan ekiplerimiz yaptıkları çalışma ile aşama aşama harika bir vizyona bürünecek köy okulunu, farkımız ve vizyonumuz ile sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunacak halkımız için değişimin her halkasını vatandaşlarımızla buluşturacağız.”

Haberin doğru adresi ilkgunhaber.com.tr adresinide ziyaret edebilirsiniz…

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.