Pozantı Modern Bir Halı Sahaya Kavuşmak İçin Gün Sayıyor

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın büyük gayretleri sonunda Zafer Mahallesinde bulunan halı saha yenilenerek daha modern bir hale getiriliyor.   Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Ak Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu nezdinde yaptığı girişimler sonucu üzerine Pozantı’ya gelen Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar’ın inceleme ve teknik ekibinin çalışması sonucunda ilçede […]

Pozantı Modern Bir Halı Sahaya Kavuşmak İçin Gün Sayıyor
Yayınlama: 28.04.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın büyük gayretleri sonunda Zafer
Mahallesinde bulunan halı saha yenilenerek daha modern bir hale getiriliyor.

 

Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Ak Parti Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu nezdinde yaptığı girişimler sonucu üzerine Pozantı’ya gelen Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintımar’ın inceleme ve teknik ekibinin çalışması sonucunda ilçede bulunan mevcut halı saha bakım ve onarıma alınarak daha modern hale getirildi.
Demir kalıplarının tamamen değiştiği ve güçlendirildiği halı saha artık kapalı tribüne sahip olacak. Sentetik çim kullanılacak olan halı sahanın yapım çalışması devam ediyor. 2 adet vinç ile demir profilleri birbirine monte edilen halı sahanın üzeri kapatılacak. Zemini sentetik çim ile kaplanacak ve en önemlisi de tribün bölümü kapalı hale getirilerek daha profesyonel ve daha modern bir hal alacak.
Halı sahada yapılan çalışmaların fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Belediye Başkanı Mustafa Çay “Pozantı bir sanat eserine daha kavuşmak için gün sayıyor” diyerek şunları söyledi;
“Çatılı, sentetik çimli ve kapalı tribünlü halı sahamızda montaj işlemleri tam gaz devam ediyor. Cumhur İttifakı farkıyla Pozantı hizmette sınırları zorluyor. Her şeyin en iyisi için çalışmaya devam ediyoruz.

Pozantılı sporseverler ve ilçem adına destekleri ve katkıları için başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu olmak üzere Adana Valimiz Sayın Dr. Süleyman Elban Beye, Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve MHP Adana İl Başkanımız Sayın Yusuf Kanlı beye, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Muzaffer Çintimar beye ve emeği geçen teknik ekibe ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.