SEYHAN BELEDİYESİ ANTALYALI SELZEDELERİN YANINDA

Seyhan Belediyesi, geçtiğimiz hafta aşırı yağışlar nedeniyle selin vurduğu Antalya’nın Kumluca ilçesindeki selzedelere yardım elini uzattı.

SEYHAN BELEDİYESİ ANTALYALI SELZEDELERİN YANINDA
Yayınlama: 19.12.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Seyhan Belediyesi,  geçtiğimiz hafta aşırı yağışlar nedeniyle selin vurduğu Antalya’nın Kumluca ilçesindeki selzedelere yardım elini uzattı.

Yardımseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla hizmete açılan İhtiyaç Bankası, bu kez sel nedeniyle mağdur olan Kumluca’da yurttaşlar için hizmet verdi. Mavi Ekipler, yardımseverlerin bağışladığı ürünlerden oluşan gıda paketlerini Kumluca’daki selzedeler için hazırlayıp kamyonlara yükledi.

Aşırı yağışlar nedeniyle sel basan binalar için onarımı ekipmanlarının yanısıra Seyhan Belediyesi atölyelerinde üretilen temizlik malzemeleri ile iç ve dış cephe boyaları da sel bölgesine gönderilen malzemeler arasında yer aldı.

Seyhan Belediyesi’nin halkın refahı, huzuru ve mutluluğu için üretip, ürettiğini de paylaşan bir belediye olduğunun altını çizen Başkan Akif Kemal Akay, “Üretimden gelen gücümüzü ihtiyaç sahibi olan tüm yurttaşlarımız için kullanıyoruz.  Antalya’da yaşanan sel felaketi hepimizin derinden üzdü. Selden olumsuz etkilenen yurttaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Selzede yurttaşlarımın yaralarının sarılması konusunda sorumluluk hissettik ve yetkililerle yapılan görüşmelerin ardından sel basan binaların temizliği ve onarımı için boya, temizlik ve onarım malzemeleri ile selden etkilenen yurttaşlarımız için hazırladığımız gıda kolilerini ilgili makamlara teslim ettik. Yurttaşlarımızla dayanışmamızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.