Süt endüstrisinde krizi aşmanın yolu teknolojik dönüşümden geçiyor

Yaşamın mucizelerinden süt, modern üretim teknolojileri sayesinde hijyenik ve besleyici ürünlerle sofralarımıza taşınıyor.

Yayınlama: 01.02.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Yaşamın mucizelerinden süt, modern üretim teknolojileri sayesinde hijyenik ve besleyici ürünlerle sofralarımıza taşınıyor.

Süt ve süt ürünleri, sağlıklı ve dengeli beslenme için her yaşta vazgeçilmez… Sektöre özel eğitimler, danışmanlık, duyusal analiz ve tüketici testleri gibi geniş bir yelpazede hizmetler sunan Karma Grup, uzman isimlerden oluşan deneyimli ekibi ile hayata geçirdiği Süt Akademisi’nin yenisini 02-03 Mart 2023 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirecek.

Süt Akademisi, geçtiğimiz yıl beş farklı modül halinde İstanbul ve İzmir’de düzenlenmişti. Sektör profesyonellerinin değişen ihtiyaçlarına özel olarak tasarlanan yaratıcı eğitim programı ve her biri alanında uzman eğitim kadrosuyla süt endüstrisi tarafından yoğun ilgi gören Süt Akademisi eğitimleri, dopdolu içeriği ve uzman konuşmacılarıyla yeni döneme hazır.

İki gün sürecek akademi etkinliğinin ilk gününde; süt endüstrisinde membran tekniklerinin kullanım alanları ele alınacak. Yeni trendler ve teknolojiler ışığında süt endüstrisine katma değeri yüksek, tüketici ihtiyaç ve beklentilerine en iyi şekilde yanıt verecek ürünlere giden yolda membran tekniklerinin yenilikçi teknolojilerle kullanımı Süt Akademisi 2023’ün en dikkat çekici başlıkları arasında yer alıyor. Dünya standartlarında üretim yapan süt ve süt ürünleri endüstrisini daha da ileriye taşıyacak eğitimler kapsamında katma değeri yüksek ürünlerin üretim stratejileri tartışılacak.

Sektör profesyonellerinin bu yıl da yoğun ilgi göstermesi beklenen Süt Akademisi eğitiminin ikinci gününde ise süt işletmelerinde maliyet ekonomisi ve maliyet azaltıcı eylemler hakkında bilgiler verilecek. Böylece günümüzde daha rekabetçi olmanın ön koşullarından biri olan verimlilik artışına katkı sağlanacak. Bu kapsamda geri kazanım yöntemleri ve verimliliği artıracak Ar-Ge faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulunulacak.

Haberin doğru adresi ilkgunhaber.com.tr adresini’de ziyaret edebilirsiniz….

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.