VALİ ELBAN İMAMOĞLU İLÇESİNDE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Dr. Süleyman Elban, İmamoğlu ilçesini ziyaret ederek Ağzıkaraca Mahallesi ile Koyunevi Mahallesi’nde muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Yayınlama: 15.10.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Vatandaşla buluşma programlarını sürdüren Vali Dr. Süleyman Elban, İmamoğlu ilçesini ziyaret ederek Ağzıkaraca Mahallesi ile Koyunevi Mahallesi’nde muhtar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

İmamoğlu Kaymakamı Mehmet Aksu, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’un da hazır bulunduğu ziyaretlerde Vali Elban, ilk olarak Ağzıkaraca Mahallesi’ni ziyaret etti.

Burada Ağzıkaracalı vatandaşlarımızla sohbet edip onların hal ve hatırlarını soran Vali Elban,“Programlarımızdan fırsat buldukça ilçelerimizi, mahallerimizi ziyaret edip vatandaşlarımızla tanışmak varsa bizlerden talepleri, beklentileri onları dinlemek istiyoruz.

Bugün de güzide ilçemiz İmamoğlu’nun bu güzel mahallesinde sizlerle bir aradayız. Nereye gitsek Çukurova insanımızın sıcak ve samimi ilgisi ve sohbetiyle karşılaşıyoruz. Burada da güzel bir sohbet gerçekleştireceğimize inanıyorum.  Allah muhabbetimizi daim kılsın.” dedi.
Vali Elban daha sonra Koyunevi Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşların yoğun ilgisi eşliğinde gerçekleştirilen ziyarette muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Elban, kendisine iletilen hususları dinledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.