Yeşilyurt mahallesinde yağmur altında duygulandıran  yemek

Yeşilyurt Mahalle muhtarı Günay Şahin “Yağmur altında şemsiyeleriyle birlikte iftar saatini bekleyerek oruçlarını açan tüm semt sakinlerimize minnettarız

Yeşilyurt mahallesinde yağmur altında duygulandıran  yemek
Yayınlama: 25.04.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Her yıl olduğu gibi bu yılda 8.Geleneksel iftar yemeğini yağmur altında Adana Büyükşehir Belediyesi ile birlikte arife günü gerçekleştiren Yeşilyurt Mahalle muhtarı Günay Şahin semt  sakinlerine teşekkür etti.

Ramazan ayındaki son iftar yemeğini gerçekleştiren Adana Büyükşehir belediyesi işbirliği ile yaptıklarını ifade eden Yeşilyurt Mahalle muhtarı Günay Şahin “Yağmur altında şemsiyeleriyle birlikte iftar saatini bekleyerek oruçlarını açan tüm semt sakinlerimize minnettar olduğunu vurgulayan Şahin yağmurun azizliğine uğramamıza rağmen gördük ki mahalle halkımız tarafından iftarımız fazlasıyla kabul görmüştür. Bu durum beni çok duygulandırdı. Bu sebeple Yeşilyurt Mahalle halkına minnettar olduğumu ifade etmek isterim ” dedi.

Bu arada geçmiş Ramazan bayramlarını kutlayarak, Bizlere birlik ve beraberlik adına bu güzel ortamın sağlanmasında sonuna kadar destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeydan Karalar’a teşekkür eden Yeşilyurt Mahalle muhtarı Günay Şahin “Yeşilyurt Mahallesi halkı olarak geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimiz fazlasıyla kabul görmüştür. Bizleri bugün yalnız bırakmayan Seyhan’ı Belediyesi Meclis üyelerimiz, Milletvekili Adaylarımız, Muhtarlarımız, STK temsilcilerine, Adana Büyükşehir Belediyesi daire başkanlarımıza, müdürlerimize, o güzel dualarıyla iftarımızı onurlandıran cami hocalarımıza ve sahada çalışan emekçi arkadaşlarımıza mahallem adına sonsuz teşekkür ederek,Yeşilyurt muhtarı olarak her zaman yanlarında olduğunu” belirtti.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.