“5. Uluslararası Farkındalık Ödülleri” Başvuruları Başladı!

Kadın dostu projeleriyle toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmayı hedefleyen markalar, erken başvuru avantajlarından yararlanmak için başvurularını 1 Ağustos – 15 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirebilir.

Yayınlama: 08.08.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Kadın Dostu Markalar Platformu, bu yıl beşincisini düzenlediği “Kadın Dostu Markalar Farkındalık Ödülleri”ni uluslararası bir boyuta taşıyor. Bu yıl “Küresel Dönüşüm Yolculuğu” temasıyla, 5 Mart 2025 tarihinde İş Sanat Levent’te gerçekleştirilecek ödül töreninde Türkiye’den 20 proje ve 5 farklı ülkeden 15 proje olmak üzere toplamda 35 proje ödüllendirilecek.

Her Başvuru “Eğitimde Fırsat Eşitliğine” Birer Işık Yakıyor!

Kadın dostu projeleriyle toplumsal cinsiyet eşitliğine katkıda bulunmayı hedefleyen markalar, erken başvuru avantajlarından yararlanmak için başvurularını 1 Ağustos – 15 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirebilir. Projeler için son başvuru tarihi ise 30 Kasım 2024 olarak belirlenmiştir. Bu yıl, başvuru ücretlerinden elde edilen gelirle Darüşşafaka Cemiyeti‘ne bağışta bulunarak eğitimde fırsat eşitliğini desteklemeyi, daha eşit ve adil bir geleceğe katkıda bulunmayı amaçlamaktadırlar.