Hakkımızda

Kuruluşundan bu güne kadar kesintisiz yayın hayatına devam eden, ilkgunhaber.com adlı haber sitemiz, Adana dan Dünya ya açılan penceresi ile internet üzerinden yazılı ve görsel yayıncılık yapmaktadır.

İLKGÜN HABER; Başarılı muhabir ve kadrosu ile, özgün içerikli haber ve köşe yazılarıyla bölgenin en iddialı haber kuruluşlarından biri olmuştur.

İLKGÜN HABER, basın meslek ilkelerine ve yayıncılık’ta ahlaki değerlere büyük önem vererek, şeffaf özgür ve adil bir şekilde, doğrulardan yana toplumsal kamu vicdanını gözeterek bir yayıncılık yapmaktadır.

Haberin Doğru adresi olan İLKGÜN HABER,  şeffaf bir yayıncılık politikasıyla, bölgemizden Dünya ya açılan internet yayıncılığı ile, kentimizden, bölgemizden ve Ülkenin her köşesinden, yerel ve ulusal, her türlü sosyal, siyasal, ekonomi, eğitim, sağlık, kültür – sanat ve ve etkinlik haberlerini https://ilkgunhaber.com üzerinden yayınlamaktadır.

Ayrıca Adana’da vatandaşın sesini duyurabilmek ve sorunların çözümü için de,  dijital İLKGÜN TV sistemimiz olan ilkguntv.com ve sosyal medya platforumları üzerinden de hizmet sunmaktadır.

https:// ilkgunhaber.com üzerinden yayın yapan internet gazetemiz; güncel haberleri, yazarları ile siz okurlarına hizmet sunmanın çabası içerisindedir.

ilkgunhaber.com halkın vicdanı  Adana’nın tarihi hafızasına ışık tutan tüm değerlerin takipcisi, Demokrasinin, adaletin, özgürlüğün, insan haklarının, basın ahlak kurallarının, kısaca tüm değerlerin güçlü savunucusu olmaya devam edecektir.