Munzur’da kaybolan 3 genci arama çalışmaları sürüyor

İLKGÜN HABER – Tunceli’de 21 Nisan günü Ovacık karayolunun 40. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 3 genç otomobil ile Munzur çayına uçmuştu. Munzur çayına otomobille birlikte düşerek  kaybolan 3 gencin arama çalışmaları hala devam eder’ken,Çalışmalarda dün, gençlerin içinde bulunduğu otomobil sudan çıkarılmış ancak gençlere ait herhangi bir ize rastlanmamıştı. Diyarbakır’dan Tunceli’ye gezmek için gelen Azat Demiral […]

Yayınlama: 03.05.2023
A+
A-

İLKGÜN HABER – Tunceli’de 21 Nisan günü Ovacık karayolunun 40. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 3 genç otomobil ile Munzur çayına uçmuştu.

Munzur çayına otomobille birlikte düşerek  kaybolan 3 gencin arama çalışmaları hala devam eder’ken,Çalışmalarda dün, gençlerin içinde bulunduğu otomobil sudan çıkarılmış ancak gençlere ait herhangi bir ize rastlanmamıştı.

Diyarbakır’dan Tunceli’ye gezmek için gelen Azat Demiral (21), Mehmet Can Demiral (22) ve Baran Aslan Taş’ın (22) bulunduğu otomobil, 21 Nisan günü Ovacık karayolunun 40. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Munzur çayına uçmuştu.

Kazanın ardından başlatılan arama çalışmalarında şu ana kadar, kaybolan gençlere ait herhangi bir ize rastlanmadığı öğrenildi.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.