Çukurova Belediyesi’den hayvanlar için mucize dokunuş

Sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalar Türkiye genelinde örnek gösterilen Çukurova Belediyesi, yine bir ilke imza atarak ülkenin en modern ve donanımlı Hayvan Ambulansını hizmete soktu.

Yayınlama: 09.11.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Belediyesi hayvanlar için mucize dokunuş… Sokak hayvanlarına yönelik yaptığı çalışmalar Türkiye genelinde örnek gösterilen Çukurova Belediyesi, yine bir ilke imza atarak ülkenin en modern ve donanımlı Hayvan Ambulansını hizmete soktu.

Sokaktaki sahipsiz hayvanların yaşamlarını sorunsuz şekilde devam ettirebilmelerini sağlamak adına yaptıkları çalışmalara bir yenisi daha ekleyen Çukurova Belediyesi, her türlü ameliyat ve acil müdahalelerin yapılabileceği ambulansla sokak hayvanlarının hayata tutunmasını sağlayacak. 24. Dönem CHP Adana Milletvekili olan ve başarılı iş adamı kimliğiyle adından sıkça söz ettiren Ali Demirçalı tarafından özel olarak yaptırılıp tıbbi cihazlarla donatılarak bağışlanan ambulans, yaralı ve yardıma muhtaç hayvanların hayatını kurtarmak için hizmet verecek.

Sokak hayvanlarına verdiği önem ve kurduğu rehabilitasyon merkeziyle Türkiye’ye örnek olan
Çukurova Belediyesi, şimdide en modern ve kapsamlı hayvan ambulansıyla hizmetlerini sürdürmeye
devam edecek.

Geçtiğimiz yıl çok sevdikleri köpeğini kaybeden Adanalı iş adamı ve 24. Dönem Adana
Milletvekilliği yapmış Ali Demirçalı tarafından, ölen can dostunun adını yaşatmak için özel olarak
yaptırılan Hayvan Ambulansı, Çukurova Belediyesi’nde düzenlenen törenle hizmete sokuldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.