Adana Protokolünü Buluşturan Düğün

Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, sade bir törenle hayatını Zülal Kula ile birleştirirken kent protokolü düğünde buluştu.  

Yayınlama: 09.10.2024
A+
A-

Birlik Vakfı Genç Birlik Adana Şube Başkanı Mustafa Furkan Ürün, sade bir törenle hayatını Zülal Kula ile birleştirirken kent protokolü düğünde buluştu.

Hürel davette gerçekleşen düğün törenine kent protokolü yoğun ilgi gösterirken Mustafa Furkan-Zülal Çifti konuklarla yakından ilgilendi. Şıklık yarışının yaşandığı düğünde Mustafa Furkan-Zülal çiftinin nikâhı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ kıydı. Genç çiftin Nikâh şahitliğini ise Çukurova Üniversitesi Rektörü Hamit Emrah Beriş, Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Adnan Sözen, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Adana Bölge Müdürü Mustafa Yalınız, Adana SGK İl Müdürü Bilal Canbolat, Adana İl Kültür Turizm Müdürü Emre Duru ve Birlik Vakfı Adana Şube Başkanı Naci Kazan yaptı.

Sade ama renkli geçen düğün törenine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Tarım ve Orman eski Bakanı Kahramanmaraş Milletvekili Vahit Kirişçi, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Adana Milletvekilleri Sunay Karamık, Abdullah Doğru ve Faruk Aytek mesaj yollayarak veya arayarak genç çifti tebrik ettiler.

Genç çiftin Anne ve babaları Abdullah- Fatma Ürün ile Halil – Fatma Kula da çocuklarını mutlu gününde yalnız bırakmayan dostlarıyla yakından ilgilendi. Mustafa Furkan ve Zülal Çifti de konuklarını tek tek dolaşarak mutluluklarına ortak oldukları için teşekkür etti.