Atasezgin apt sakinleri Adalet İstiyor

Adananın Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi Atasezgin Apartmanında oturanlar adeta isyan ediyor.

Yayınlama: 25.09.2022
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adananın Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi Atasezgin Apartmanında oturanlar adeta isyan ediyor.

1989 yılında tüm birikintilerini başlarını sokacak bir ev almak hayali ile satın almış oldukları evlerine giriyorlar. Ancak ev almış olan vatandaşlar, kan kussalar kızılcık şerbeti içtik diye tüm yatımlarını bir konut almak için yatırmışlar. Ancak konusu geçen konutlarda tam 22 aile adeta bir yaşam savası veriyorler. 

Adananın Seyhan İlçesi Mithatpaşa Mahallesinde 1989 yılında yapılan konut 2023 yılları arasında oturanlar Arafat kalmışlar bu konutta belediye kapı numarası ile su vermiş, TEDAŞ Elektrik vermiş bu konutta doğanlar üniversiteye gidenler evlenenler olmuş ve hala tapularını alamamışlar.

Karakuzu Konut konusunda il Başvuranlardan

Hülya Karakuzu Babam Mehmet Karakuzu 1989 senesinde arsa sahibi Hüseyin Öztanriöver ve Müteahhit Mustafa sezgin ve Atalay Fevzi bağcı inşaata başladı ruhsatı ve bütün izinleri olan bir sözleşme ile 1996 da iflas etti ve tabunuzu vermedi.

25 yıl boyunca arsa sahipleri sizde mağdursunuz bizde Mağduruz dedi.

1 sene önce Av İsa Ayanoğlu ile bir sözleşme yapıp bizi kaba kuvvetle hayvan atar gibi apt den atmaya çalışıyorlar ve arsa sahibi ukalaca şimdiye kadar bedava oturdunuz şimdi hiçbir hak vermeden yalan iddianameyle bizi atıyorlar. İsa Ayanoğlu ve anlaştığı Demiroğlu inşaat bütün apt kaba davranıyor ve bizimle kimse muhatap olmuyor iddianamede kaçak yapı ve depreme dayanıklı değil diye karot alındı ve 1 ayda 3 defa 2 si sağlam 3 . riskli çıktı ve bunu yapan özel dinamik şirket ve 16 yıldır Atasezgin apt karot alınıyor ve hepsi sağlam çıkarken 1 tanesi riskli çıkıyor bunun üzerine Atasezgin apt kat 3 d 9 Fatma Karakuzu Harun Karakuzu Hülya Karakuzu İsmail Karakuzu tapu tescil davası açtık ve mahkeme tedbir kararı aldı ve 2022 haziran da bir dava daha açtık ve 2 mahkeme devam ederken ASKİ’den 5 eylülde su ve Elektrik 6 ekimde kesilecek uyarısı aldık hiç tebligat almadan bunun üzerine Adana Valiliğine giderek ASKİ ve TEDAŞ yazı yazıp 2 vali yardımcısının mührü ile eskiye ve TEDAŞ baş vurduk .

Lütfen Valilik ve Devlet büyükleri sesimize kulak verin bize zulüm ediyorlar kaba kuvvet ve tehditle Demiroğlu inşaat ve av İsa Ayanoğlu bize bu haksızlığı yapıyor nisan ayında açtığımız dava üzerine 800 bin karşılığında imza verip evlerinizi terk edin diyorlar adil değil lütfen devlet büyükleri sesimizi duyun burası Afrika değil Türkiye, balyozlarla gelip bizi tehdit eden kişilere fırsat vermeyin diyen Atasezgin apt sakinleri yetkililere sesini duyurmaya çalışıyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.