ATO Başkanı Bayram’dan AKAMDER’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Adana Ticaret Odası Başkanın (ATO) Yücel Bayram ve ATO Meclis Başkanı İsmail Acı,  Adana Kamu Müteahhitleri Derneği’ne (AKAMDER) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yayınlama: 11.07.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana Ticaret Odası Başkanın (ATO) Yücel Bayram ve ATO Meclis Başkanı İsmail Acı,  Adana Kamu Müteahhitleri Derneği’ne (AKAMDER) hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AKAMDER Başkanlığa seçilen Sayım Azmaz ve yeni Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu ziyarette, inşaat sektörünün sorunları ele alındı, çözüm odaklı konular istişare edildi.

SAYIM AZMAZ: FİYAT FARKI İYİLEŞTİRİLMELİ

Müteahhitler olarak sıkıntıların vahim bir hal aldığını dile getiren AKAMDER Başkanı Sayım Azmaz, “190 kez değişikliğe uğrayan Kamu İhale yasasının değişmesi, sektörü istikrarsız bir hale sürükledi. Fiyat farkı veriliyor ancak yetersiz. Üstelik TÜİK rakamlarına bile ulaşmayan komik destekler sektörü baltalıyor. Bu nedenle çok büyük sıkıntılar yaşıyoruz. İnşaat sektörü ekonominin en önemli yapı taşıdır. Sektörün ayakta kalabilmesi için fiyat farkının iyileştirilmesi ve ivedilikle gerekli adımların atılması şart olmuştur” diye konuştu.

SAYIM AZMAZ: YANIMIZDA OLMANIZ BİZE GÜVEN VE CESARET VERİYOR

Adana Ticaret Odası’nın inşaat sektörünün sorunları ile ilgili gayretlerinden dolayı memnuniyetini ifade eden AKAMDER Başkanı Sayım Azmaz, “Adana Ticaret Odası’nın yanımızda olduğunu ve sorunlarımız için çözüm yolları aradıklarını bilmek bize güven ve cesaret veriyor. Bu vesileyle Adana Kamu Müteahhitleri olarak Başkan Bayram ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YÜCEL BAYRAM: ASRIN FELAKETİ SEKTÖRÜ YARALADI

ATO Başkanı Yücel Bayram ise, “Gayrimenkul ve   sektörü bizim için çok önemli. Ancak 6 Şubat’ta yaşadığımız ve asrın felaketi olarak nitelendirilen iki büyük deprem yaşadık. Bu felaket her sektörü olduğu gibi inşaat sektörünü de yaraladı. Bunun sonuçlarını çözmek için tüm STK’ların birlik içinde olması gerekiyor. Birlik beraberlik içinde olursak üstesinden gelemeyeceğimiz sıkıntı yok. Biz her zaman sizin yanınızdayız” ifadesini kullandı.

ATO Başkanı Yücel Bayram ve Meclis Başkanı İsmail Acı, AKAMDER Başkanı Sayım Azmaz’a günün anlam ve önemini ifade eden Küçüksaat Kulesi’nin maketini hediye ettiler.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.