“Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi

Adana Barosu tarafından meslek şehidi Av. Savaş Bedir anısına geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen “Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi.

Yayınlama: 19.07.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Adana Barosu tarafından meslek şehidi Av. Savaş Bedir anısına geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen “Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası” sona erdi.

Turnuvanın final maçında Adana Barosu Başkanı Av. Semih Gökayaz, Spor Komisyonu Koordinatörü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Sinem Keskin Tanrısınatapan, Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nevzat Elçi, Genel Sekreter Av. İlker Güzel, Spor Komisyon Başkanı Av. Ahmet Sözer, Disiplin Kurulu Üyesi Av. Gürler Gaydan, Turnuva Yürütme Kurulu Üyeleri ile çok sayıda avukat yer aldı.

Ercan Aslankeser Futbol Okulu Tesisleri’nde düzenlenen, Haricen Tahsil FT ve Adana BİM arasında oynanan final maçına katılım yoğun oldu. Son saniyesine kadar büyük bir heyecan yaratan karşılaşma 3-3 berabere bitti ve uzatmalarda eşitliğin bozulmamasının ardından penaltı atışlarına gitti. Adana BİM, penaltı atışlarında üstünlük sağlayarak 20. Av. Savaş Bedir Halı Saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Başkan Av. Semih Gökayaz, her iki takımın oyuncularını finalin adına yaraşır başarılı ve güzel performansları için kutladı.

Başkan Av. Gökayaz, “Organizasyonun yapılmasında emeği geçen ve turnuvaya katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvayı görev şehidimiz Av. Savaş Bedir anısına yapıyoruz ve onun ismine yakışır bir turnuva oldu. Centilmenlik içinde geçen turnuva nefes kesen final maçıyla sonuçlandı. Kazanan dostluk ve kardeşlik oldu. Tüm takımları kutluyorum. Hepinizin emeğine sağlık.” dedi.

Turnuvanın ikinciliğini Haricen Tahsil FT, üçüncülüğünü Adana Adliye Spor, dördüncülüğü ise Bad Boys takımı elde etti. Haricen Tahsil FT oyuncusu Osman Ali Kemaneci ise turnuvayı “Gol Kralı” olarak tamamladı.

Turnuvada dereceye giren takımlara ve Gol Kralına kupaları Başkan Av. Semih Gökayaz tarafından verildikten sonra çekilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlik son buldu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.