Başkan Ali Avan’dan Hemşirelere Gül Jesti

Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, 12-18 Mayıs Hemşireler haftası olması sebebiyle ilçedeki devlet hastanesini ziyaret etti.

Yayınlama: 16.05.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, 12-18 Mayıs Hemşireler haftası olması sebebiyle ilçedeki devlet hastanesini ziyaret ederek hemşirelere birer gül verip haftalarını kutladı.

Pozantı 80. Yıl Devlet Hastanesini ziyaret eden Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan, 12-18 Mayıs Hemşireler haftası olması sebebiyle hemşirelere jest yapıp birer gül hediye etti.

Başkan Avan, “İnsan hayatının ve insana hizmet etmenin kutsallığına inanarak büyük bir sabır ve sevgiyle çalışıp, sağlık hizmetlerinin bugünlere gelmesinde büyük katkı yapan, din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin, sağlık sorunu olan tüm bireylerin, sağlıklarına kavuşabilmeleri için, geçirecekleri süreç içinde, sığınacak güvenli birer liman görevini üstlenen, hemşirelerimizin sağlık sektörünün her zaman vazgeçilmezi konumunda olduğunu, toplumumuzun en zor zamanlarında ön saflarda yer aldıklarını biliyoruz. Onlara her daim çok şey borçluyuz. O yüzden bu kutsal mesleği icra eden tüm hemşirelerimizin 12 – 18 Mayıs hemşireler haftasını kutluyor her daim yanlarında olduğunu bilmelerini istiyorum.” Dedi.

Başkan Ali Avan, daha sonra Hastane Başhekimi Dr. İshak Basatemur ve Hastane Müdürü eşi Ayşe Avan ile bir araya gelerek, ilçenin sağlık sorunları hakkında sohbet edip bilgi alışverişinde bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.