Ceyhan Belediyesi Basketbol Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Ceyhan Belediyesi Basketbol Kursu Yoğun İlgi Görüyor
Yayınlama: 05.08.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Ceyhan Belediyesi tarafında yıl boyu devam eden ücretsiz basketbol kursları yaz döneminde de yoğun ilgi görüyor.

 Ceyhan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 6-16 yaş aralığındaki genç basketbolseverlere yönelik ücretsiz basketbol kursları, yıl boyunca devam ediyor. Özellikle yaz döneminde büyük ilgi gören bu kurslar, gençlerin sporla iç içe büyümelerine ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları kazanmalarına katkıda bulunuyor.

 Yaz döneminde de yoğun talep gören basketbol kursuna, 120 sporsever katılıyor. Haftanın iki günü yapılan antrenmanlar, gençlerin basketbol yeteneklerini geliştirmeleri ve takım ruhunu öğrenmeleri açısından büyük önem taşıyor. Profesyonel antrenörler eşliğinde gerçekleştirilen bu kurslar, gençlerin sporla tanışmasını ve basketbol becerilerini artırmasını sağlıyor.

 Gençlerin sporla tanışmasını ve yeteneklerini geliştirmesini önemsediklerini belirten Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, “Belediyemizin düzenlediği basketbol kurslarına gösterilen yoğun ilgi, gençlerimizin spora olan sevgisini ve ilgisini ortaya koyuyor. Amacımız, gençlerimizi sporla buluşturmak ve sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerini sağlamak. Sporun gençlerimizin kişisel gelişimlerine ve sosyalleşmelerine katkı sunduğunu görmek bizleri çok mutlu ediyor” dedi.

 Başkan Kadir Aydar, ayrıca belediyenin spor kurslarına olan desteğinin artarak devam edeceğini ve gençlere yönelik daha fazla spor etkinliği düzenleyeceklerini ifade etti.