ÇGC ile İstanbul Lider Koleji Arasında protokol imzalandı

Ülke genelinde 14 kampüsü bulunan İstanbul Lider Koleji Adana Kampüsü yöneticileri ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti arasında protokol imzalandı.

ÇGC ile İstanbul Lider Koleji Arasında protokol imzalandı
Yayınlama: 28.08.2024
A+
A-

Ülke genelinde 14 kampüsü bulunan İstanbul Lider Koleji Adana Kampüsü yöneticileri ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti arasında protokol imzalandı.ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen protokolü Adana Kampüsü Genel Müdürü Hüseyin Ali Canoğlu ile Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir imzaladı.

İstanbul Lider Koleji Adana Kampüsü Ortaokul Müdürü Esra Dağgeçen ve Kurumsal İletişim Müdürü Saniye Şimşek ile birlikte ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Adana Kampüsü Genel Müdürü Hüseyin Ali Canoğlu; hedeflerinin geleceğe yön veren öğrenciler yetiştirerek, küresel düzeyde lider okul olmak olarak açıkladı.

BECERİ GELİŞTİRME ODAKLI

Yaratıcılık ve Yenilenme, Eleştirel Düşünme ve Problem Çözme, İletişim ve İşbirliği Bilgi Medya ve Teknoloji Becerileri, Bilgi Okuryazarlığı, Medya Okuryazarlığı, Bilgi İletişim Okuryazarlığı ve Yaşam Destek Becerileri, Esneklik ve Uyum, Girişimcilik ve Öz Yönetim, Sosyal ve Kültürlerarası Beceriler, Üretkenlik ve Sorumluluk, Sorumluluk gibi konularda lider öğrenci yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten İstanbul Lider Koleji Adana Kampüsü Yöneticileri; eğitim. Sistemlerinin; Ölçme Değerlendirme ve Sertifikasyon, Öğrenciyi Tanıma, Bilgi ve Beceri Geliştirme Odaklı İçerik olduğuna dikkat çektiler.

LEADİNG STUDENTS PROJESİ

Genel Müdür Hüseyin Ali Canoğlu; Dünya ile konuşan, dünya ile çalışan, dünya ile yarışan lider öğrenciler hedefi noktasında; düşünen, araştıran, üreten dünya vatandaşı bireyler olma yolunda en önemli edinimlerden birinin de İngilizce ve farklı dünya dillerinde 4 dil becerisinde belirlenen hedeflerde dil hakim olma, Leading Students projesiyle de 21.yüzyıl yaşam becerileri kapsamında eleştirel düşünce, işbirliği, yaratıcılık ve iletişim becerileri küresel dil eğitimi programlarına entegre edildiğini ifade etti. Canoğlu; öğrencilerinin İngilizcenin yanı sıra seçmeli dil olarak Almanca, Fransızca ve İspanyolca eğitim de ortaokul sonuna gelindiğinde A2.1 seviyesine gelmesini hedeflediklerini söyledi.

PROTOKOL ŞARTLARI

ÇGC Üyeilerinin çocuklarına; 2024/2025 öğretim dönemi için yeni kayıt işlemlerinde liste fiyatı üzerinden %20 indirim yapılacak. Kurumsal olarak yapılacak olan indirim; eğitim ücreti üzerinden hesaplanacak olup; eğitim ücreti haricindeki kitap-kıyafet-yemek-servis-takviye kurslar-etüd ve diğer giderleri kapsamayacaktır.

Ayrıca; öğrenci adayının İstanbul Lider Koleji Kampüsü kayıt kabul koşullarına uygun olması ve ilgili kademe/sınıf düzeyinde kontenjan bulunması koşuluyla kayıt yapılacaktır. Protokol 6.8.2025 tarihine kadar geçerli olacaktır.