ÇOCUĞU İLE BİRLİKTE OKUMA YAZMA ÖĞRENDİ

Esat Al’ın Annesi Hülya Al’da çocuğunun tedavi ve eğitim süreci gerçekleşirken oğlu ile beraber derslere girerek okuma yazmayı öğrendi ve belgesini törenle aldı.

Yayınlama: 15.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesinde tedavi gören hastalarının yakınlarının konakladığı şefkat evi yenilenen iç ve dış dizaynıyla adeta bir yuva görevi görüyor. Şefkat evinde ayrıca yaşanan depremde boşaltılmak zorunda kalan hastane sınıfı da sınırlı sayıda öğrenciyle faaliyetlerini sürdürüyor. Karne günü nedeniyle iki öğrenci hem tedavileri gerçekleştirildi hem de karne almanın mutluluğunu yaşadı.

Bu arada öğrencilerden Esat Al’ın Annesi Hülya Al’da çocuğunun tedavi ve eğitim süreci gerçekleşirken oğlu ile beraber derslere girerek okuma yazmayı öğrendi ve belgesini törenle aldı.

Balcalı Hastanesi Şefkat Evi’n de bir karne töreni düzenlendi. Tören öncesi şefkat evinde incelemelerde bulunan Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hacer Yapıcıoğlu Yıldızdaş, Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Zeynep Kekeç Hastane Başmüdürü Adnan Karadayı; Hastane Müdür Yardımcısı Fazlı Altınsoy ile Şefkat Evi yetkililerinden bilgi aldı.

Daha sonra karne törenine geçildi ilk olarak öğrencilerden Esat Al’ın Annesi Hülya Al’a okuma yazma belgesi Çukurova Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Neslihan Boyan tarafından verildi. Boyan başta sınıf Öğretmeni Gül Karabulut’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hacer Yapıcıoğlu Yıldızdaş, ile Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Zeynep Kekeç öğrenciler Esat Al ve Barış Tufan’a karnelerini verdi. Karnelerin verilmesinin ardından pasta kesimi gerçekleştirildi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.