Demirçalı’dan Muhtarlarla Beyin Fırtınası

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın ilçede mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği ‘Beyin fırtınası’ toplantıları aralıksız devam ediyor.

Demirçalı’dan Muhtarlarla Beyin Fırtınası
Yayınlama: 27.06.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın ilçede mahalle muhtarlarıyla gerçekleştirdiği ‘Beyin fırtınası’ toplantıları aralıksız devam ediyor. Gruplar halinde mahalle muhtarlarıyla bir araya gelen Başkan Demirçalı, yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuyor.

Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı’nın daha yaşanabilir bir Yüreğir için mahalle muhtarlarıyla yaptığı koordinasyon toplantıları devam ediyor. Başkan Demirçalı, bu kapsamda merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yüreğir Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen koordinasyon ve değerlendirme toplantısına ilçe merkezinde
bulunan 38 mahallenin muhtarları katıldı. Toplantıda başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürleri de hazır bulundu. Başkan Demirçalı yönetiminde adeta bir beyin fırtınası şeklinde geçen toplantıda mahallelerin eksiklikleri, yapılacaklar ve acil yapılması gereken hizmetler görüşüldü.

MUHTARLAR BİZİM MESAİ ARKADAŞIMIZ
Muhtarlarla gerçekleşen toplantıları çok önemsediğini belirten Başkan Demirçalı, “Muhtarlarımız bizim mesai arkadaşlarımız. İlçemizde bulunan 107 mahallemizin muhtarları ile belirli zaman aralıklarıyla bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu toplantıların haricinde mahallelerimizi ziyaret ederek hem muhtarlarımızla hem mahalle sakinlerimizle istişarelerde bulunuyoruz. İlgili mahallemize yapılacak olan ve acil yapılması gereken hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuyoruz. Bu şekilde adeta bir beyin fırtınası gerçekleştirip işlerin koordinesini sağlamış oluyoruz” şeklinde konuştu.

Yapılan toplantılardan dolayı memnuniyetlerini dile getiren mahalle muhtarları ise bu şekilde sorunlarını daha hızlı çözüme kavuşturduklarını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.