DERVİŞOĞLU’NDAN BOZKURT ÇIKIŞI

Dervişoğlu, Türkiye – Avusturya karşılaşmasındaki gol sevinci sırasında Bozkurt işareti yapan Milli Futbolcu Merih Demiral için “O’nu alnından öpüyorum dedi.

DERVİŞOĞLU’NDAN BOZKURT ÇIKIŞI
Yayınlama: 10.07.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Türkiye – Avusturya karşılaşmasındaki gol sevinci sırasında Bozkurt işareti yapan Milli Futbolcu Merih Demiral için “O’nu alnından öpüyorum! Ama sadece Bozkurt selamı yaptığı için değil; işini layıkıyla yaptığı, “Türk, öğün, çalış, güven” sözlerinin timsali olduğu için alnından öpüyorum!” dedi.

“Bu sembolün arkasına sığınan çakallar ve sırtlanları da biliyoruz.” diyen Dervişoğlu, “Bugüne kadar, ‘Türklüğü ayaklar altına aldık’ diyen güruhların; Bozkurt’u, bu şuuru, bu ruhu pisliklerine alet etme girişimlerini görüyor biliyor ve buradan ihtar ediyoruz: Biz varız ve buradayız!

Türklüğe adalet yeminiyle, milletine sadakat yeminiyle, Cumhuriyetine hürriyet yeminiyle, Atasına ise vefa yeminiyle bağlıyız! Meydanı mankurtlara bırakmamak, Bozkurtları diriltmek için buradayız!” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.