“ Eğitimde Büyük Mesafeler Kat Edildi”

Ak Partili Hasan Tüzün: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Eğitimde Büyük Mesafeler Kat Edildi”

Yayınlama: 09.09.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Ak Partili Hasan Tüzün: “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Liderliğinde Eğitimde Büyük Mesafeler Kat Edildi”

Tüzün Trafo Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Hasan Tüzün, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Tüzün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin eğitimde büyük ilerlemeler kaydettiğini vurgulayarak, yeni eğitim-öğretim yılının öğrencilere, öğretmenlere ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Ak Partili Hasan Tüzün, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“2023-2024 eğitim-öğretim yılının, başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını ve başarılar getirmesini diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimi için fedakârlık yapan öğretmenlerimizi ve ailelerimizi yürekten kutluyorum. Onların özverisi, ülkemizin geleceği için en büyük teminatlarımızdandır.”

Başkan Tüzün, Türkiye’nin eğitimdeki ilerleyişinin altını çizerek, “Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Bir ülkenin kalkınmasında muasır medeniyetler seviyesine ulaşması ancak yeni nesillerin iyi bir eğitim ve öğretim almasıyla mümkündür’ sözünden hareketle, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemiz eğitimde önemli mesafeler kat etmiştir. Eğitim ve öğretim alanında yapılan yatırımlar, ülkemizi küresel arenada güçlü kılmakta ve genç nesillerimizin geleceğe daha donanımlı bir şekilde hazırlanmasını sağlamaktadır” dedi.

Tüzün, mesajında ayrıca milli ve manevi değerlerle yetişmiş nesillerin önemine dikkat çekti: “Milli ve manevi değerlerine bağlı, iyi yetişmiş, donanımlı nesillerin yetişmesi hepimizin ortak hedefidir. Geleceğimiz olan gençlerimizin eğitim hayatında göstereceği başarı, onların gelecekteki yaşamlarının temeli olacaktır. Eğitimdeki bu ilerlemeyi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki vizyoner politikalarla sağlamaktayız.”

Son olarak, Hasan Tüzün, yeni eğitim-öğretim yılının sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu geçmesi temennisinde bulunarak, “Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve ailelerine başarılarla dolu bir eğitim yılı diliyorum. 2023-2024 eğitim-öğretim yılı, ülkemiz için hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.