Kanlı’ya Pozantı’da yoğun ilgi…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, meclis üyelerimizle Adana’da; belediyemizin olduğu her yerde canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yayınlama: 22.08.2024
A+
A-

İLKGÜN HABER – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, meclis üyelerimizle Adana’da; belediyemizin olduğu her yerde canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YUSUF KANLI POZANTI’DA…

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, yayla sakini vatandaşlara yönelik ziyaretlere Pozantı ilçesinde devam etti. Pozantı Belediye Başkanı Ali Avan’ın refakat ettiği programda Başkan Kanlı, çat kapı ziyaret ettiği esnafın yanı sıra kahvehanelerde de vatandaşlarla sohbette bulundu, sorunlarını ve taleplerini dinledi. İlçede çarşı pazar gezen, hemşehrilerinin hâl ve hatırını soran, çocukları sevmeyi de ihmal etmeyen Başkan Yusuf Kanlı, genç yaşlı herkesin yoğun ilgisini gördü.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ALİ AVAN’A ÖVGÜ…

Vatandaşların belediyeden memnun olup olmadıklarını da soran MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı’ya, ilçe sakinleri, Belediye Başkanı Ali Avan’ın enerjisi yüksek, çok çalışkan ve azimli olduğunu belirtirlerken “Türkü söyleyerek vakit geçiren değil; çalışarak, elini taşın altına koyarak hizmet eden başkanımız var. Allah razı olsun” dediler ve teşekkür ettiler.

CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Sizler gibi bizler de Ali Başkanımıza inanıyor ve güveniyoruz. Bizleri mahcup etmeyecektir. Pozantı’da yepyeni bir sayfa açtık ve her şey daha yeni başlıyor. Teşkilatlarımızla, belediyelerimizle, meclis üyelerimizle Adana’da; belediyemizin olduğu her yerde canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Başkan Yusuf Kanlı’ya MHP İl Sekreteri Umut Polat, MHP Pozantı İlçe Başkanı Mehmet Kurtul, Ülkü Ocakları Pozantı İlçe Başkanı Kurtbey Uğur Avan da eşlik ettiler.