TÜED Adana Şube Başkan Adayı HAKAN AKIN: Kararlıyız ve güçlüyüz asla emekliye ihanet edenleri unutmuyoruz!

TÜED Adana Şube Başkan Adayı HAKAN AKIN : Tüm dost ve emeklileri 26 Mayıs günü yapılacak olan seçimde YEŞİL oy pusulasına destek vermeye davet etti.

Yayınlama: 14.05.2024
Düzenleme: 14.05.2024 08:48
A+
A-

İLKGÜN HABER – 21 Nisanda günü TÜED Adana Şubesinin seçimleri, yapılan çeşitli ayak oyunları ve usulsüzlük nedeniyle seçimin iptal edilmesi sonucu,adaylık konusunda kartlar yeniden karılmaya başlandı.
Türkiye Emekliler Derneği Adana şubesinde iptal edilen seçim sonrası,Adaylık’tan çekilmeler,çıkar ve menfaat ittifakları ve bu yaşananlara karşı isyan edercesine, TÜED’te yeni bir adayın ortaya çıkması Adana’da gündem olmaya devam ediyor.
26 Mayıs günü yeniden tekrarlanacak olan TÜED Adana şubesinin seçim öncesinde Adaylık konusunda kartlar yeniden oluşmaya devam ediyor. Emekli derneğinde, emeklilere yapılan bu zulmü reva gören,mevcut tüm adaylara hodri meydan diyerek bayrak açan TÜED Adana şubesi’nin yeni Başkan adayı HAKAN AKIN şeffaf bir kadro ile göreve talibiz diyerek, YEŞİL oy pusula ile seçimlere katılacağını açıkladı.
TÜED Adana Şube Başkan Adayı HAKAN AKIN : Bizim görev anlayışımızda şeffaflık vardır. Birlik beraberlik toplumsal mücadele anlayışı vardır. Asla bireysel davranmayacağız, emeklinin çıkar ve menfaati için çaba göstereceğiz. Kararlıyız güçlüyüz ve asla emekliye ihanet edenleri unutmuyoruz. Emekliyi yolunacak bir kaz misali olarak görmek isteyenlere inat, biz birlik ve beraberlik içerisinde, derneğimize projelerimiz ile, emekliye hizmet vermek için göreve talibiz açıklamasında bulundu.

TÜED Adana Şubesine Başkan Adayı olan HAKAN AKIN, Tüm dost ve emekli kardeşlerimizi 26 Mayıs günü yapılacak olan dernek seçiminde, YEŞİL oy pusulasına destek vermeye davet ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.